A leghosszabb fülszőr, a legkidülledtebb szemgolyók és társaik  - kissé elmebeteg, de vicces rekordok, amelyeket felállítottak.

1. Egy indiai lakos, Anthony Victor „büszkélkedhet" a legdúsabb és leghosszabb fülszőrrel: 18 centis neki.

2. Az amerikai Kim Goodman rémisztően ki tudja nyomni a szemgolyóit szemüregéből. Egész pontosan 1, 20 centi a rekordja, amit 2007-ben mértek le Törökországban.

3. Egy brit nő, Christine Martin is érdekes rekordod állított fel: másfél órán keresztül vett fürdőt egy kukacokkal töltött kádban.

Garry TurnerForrás: Youtube

4. Első ránézésre kissé undorító és természetellenes a brit Garry Turner képessége, aki akár 15 centire is ki tudja nyújtani a bőrét. Ha erős idegzetűek vagytok, nézzétek meg, mire képes:

5. Azt nem tudni, mi vette rá erre, de az amerikai Jackie Bibby tartja a legtöbb csörgőkígyót a szájába vevő ember rekordját. 2011-ben nyolc csúszómászót kapott be, 12 és fél másodpercig bírta. Csak ha épp nem esztek, akkor nézzetek bele ebbe a felvételbe:

6. A leghosszabb női körmökkel a 68 éves, amerikai Lee Redmond dicsekedhet. 1979-ben kezdte növeszteni. Egy 2008-as adat szerint több mint nyolc és fél méter hosszú karmai voltak. Sajnos az asszony három évtizedes erőfeszítése egy perc alatt eltűnt, amikor 2009-ben autóbalesetben elvesztette körmeit.

7. Az Űr Cowboy művésznevű következő delikvens sem túl normális. Az ausztrál Chayne Hultgren rekordja fájdalmas és bizarr: ő tudja a szemgolyójával a legnagyobb súlyt elhúzni. 2009-ben több mint 400 kiló ember és bicikli lógott a szemgolyóján.

8. A New Mexikói Kevin Cole bizonyára nagy spagetti rajongó. Ő tömködi tele a legtöbb olasz tésztával az orrlyukait.

9. A török Ilker Yilmaz teljesítménye sem mindennapi: ő spricceli a legmesszebbre a tejet a szeméből, egész pontosan 2 méter 80 centire.

10.A Frodo kapitány fedőnevű norvég férfi egy igazi gumiember: képes arra, hogy átpréselje fejét és vállait egy teniszütőn.