VV Józsi - A villa önimádója

Forrás: RTL II. -
VV Józsi önimádó ValóVilág6 RTL II edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este, hetedikként Józsi költözik be a ValóVilág-villába. A fiú saját állítása szerint rendkívül nárcisztikus, egyedül csak saját magával foglalkozik. 

Józsi úgy véli, nála jóképűbb, kidolgozottabb testű és megnyerőbb mosolyú férfi nemhogy a villában, de az egész világon nem létezik. Sőt, még az iskolát is otthagyta, csak hogy legyen ideje gyúrni, önmagával foglalkozni.

Nektek tetszik Józsi? Forrás: RTL II.

"Untam már a sulit, úgyhogy tavaly ősszel, amikor a 12. osztályt kezdtem volna, beiratkozás helyett inkább kiiratkoztam. Nem lehet ott csinálni semmit, fontosabb számomra a buli és a szórakozás. Na meg az edzés, úgyhogy iskola helyett inkább gyúrni jártam"magyarázta érveit Józsi a Blikknek.

Józsiról a ValóVilág oldalán található adatlapról többek között a következőket tudhatjuk meg. Foglalkozása munkanélküli, a műsorban pedig azért vesz részt, mert "nincsenek gátlásai a magamutogatásban". Hogy mi az álma, arra így válaszolt: "Kiskorom óta az az álmom, hogy benne legyek a VV-ben. Le akarok feküdni Jennifer Lopezzel!"

Ugyanott találtuk ezeket is:

Legnagyobb szenvedélyem: "Nők, pia, buli, edzés, szoli, fodrász, kozmetikus, vásárlás"

Legnagyobb félelmem: "Az, hogy egyszer csúnya leszek"

Amire a legbüszkébb vagyok: "A testemre és az arcomra, szerintem nagyon jól nézek ki"

Legrosszabb dolog az életemben: "Nincsenek köteg húszezreseim"

Legőrültebb dolog, amit valaha tettem: "Meztelenül, részegen végigmentem a sétálóutcán"

Legidegesítőbb szokásom: "Nagyon nagy a szám, bunkó vagyok, flegma, lenéző, paraszt, nagyképű és idegesítő is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.