Végre Leonardo DiCaprio is díjat kapott!

nyertes Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc pasink vígjáték kategóriában vehette át a legjobb színésznek járó aranyglóbuszt A Wall Street farkasában nyújtott alakításáért.

A 71. Golden Globe-díjátadó gálán a legjobb drámai filmszínésznő Cate Blanchett lett a Blue Jasmine című filmben nyújtott alakításával, a legjobb drámai színész díját pedig a Mielőtt meghaltam című film kedvéért csontsoványra fogyott Matthew McConaughey vehette át. És végre Leonardo DiCaprio is a díjazottak között van! Leonardo DiCaprio vígjáték kategóriában vehette át a legjobb színésznek járó aranyglóbuszt A Wall Street farkasában nyújtott alakításáért.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Ami miatt ennek különösen örülünk, hogy az ikonikus színésznek már régesrég kijárt volna egy Oscar-díj. Mármost a Golden Globe-gála megelőzi az Oscar-jelölések nyilvánosságra hozatalát (arra 16-án kerül majd sor), így a mai győztesek bizonyos mértékig előre jelezhetik, hogy kik számítanak a legerősebb Oscar-versenyzőknek.

Szurkolunk neked, drága Leo!

Ellesett pillanatok a 71. Golden Globe díjátadórólhttp://www.life.hu/life/galeria/20140113-ellesett-pillanatok-a-71-golden-globe-dijatadorol.htmlPalácsik Timi ragyogott a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20140113-andy-vajna-felesege-palacsik-timi-a-golden-globe-on-keszult-kepet-posztolt.htmlKi volt a legszebb a Golden Globe-on?http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20140113-golden-globe-2014-voros-szonyeg-jennifer-lawrence-amy-adams-olivia-wilde-julia-roberts-emma.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.