P. Diddy volt idén a legkínosabb

Forrás: AFP/Getty Images/Handout -
csók Usher Bono P. Diddy díjátadás Golden Globe-díj kínos pillanat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Golden Globe díjátadó is bővelkedett kitörölhetetlen pillanatokban. Elisabeth Moss középső ujjas bemutatása után P. Diddy alakítása vitte csak igazán a prímet.

Hozta a formáját P. Diddy. A rapper, aki egyértelműen nem volt teljesen józan a Golden Globe díjátadója alatt, először kiszorította Ushert a konferálók sorából, majd miután átadta Alex Ebert elismerését, és meg is jegyezte, hogy vele már egyszer partizott egy hajón, akkor került csak sorra a Bono.

P. Diddy Usher és Kate Beckisnale között Forrás: AFP/Getty Images/Handout

A U2 frontembere, akit a legjobb eredeti filmzene kategóriában díjaztak, majdnem intimebb kapcsolatba került P. Diddyvel, aki az átadás után egy csókot akart dobni a zenésznek. Bono az utolsó pillanatban észbe kapott és kivédte a támadást. Tanulság: ne érkezzen részegen egy díjátadóra. És különösen figyeljen oda magára, ha P. Diddy-t látja a közelben. Íme Bono és Diddy pillanata:

Szupermodellel kavar P. Diddyhttp://www.life.hu/szeress/20130411-pdiddy-amerikai-rapper-kate-upton-furdoruhamodellel-kavar.htmlEllesett pillanatok a 71. Golden Globe díjátadórólhttp://www.life.hu/life/galeria/20140113-ellesett-pillanatok-a-71-golden-globe-dijatadorol.htmlPalácsik Timi ragyogott a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20140113-andy-vajna-felesege-palacsik-timi-a-golden-globe-on-keszult-kepet-posztolt.htmlKi volt a Golden Globe szépe?http://www.life.hu/legytrendi/20140113-ruhak-a-golden-globe-arany-globusz-2014-dijatado-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.