Filmsztárok lettek az idősek otthona lakóiból

Forrás: http://www.westfalen-heute.de -
naptár filmsztár idősotthon Hollywood Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját szórakoztatásukra készítették el 2014-es naptárjukat az idős emberek, amely azóta már az egész világhálót bejárta.

Hollywoodi sztárok lettek a Westfalen idősek otthonának lakói – a képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: http://www.westfalen-heute.de

Egy naptárfotózás erejéig ugyanis olyan nagy filmsztárok bőrébe bújhattak a 75 és 98 év közötti urak és hölgyek, mint Marilyn Monroe, Sylvester Stallone, James Bond vagy Audrey Hepburn – egy kis Photoshop segítségével. A hírek szerint a különleges naptár nem kereskedelmi célból készült, hanem a lakók és munkatársak ajándékának.

Újra idősebb nőbe szerelmes Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szeress/20140115-bozsek-mark-az-x-faktor-enkese-megint-maganal-idosebb-nobe-szerelmes.htmlElhunyt a világ legidősebb testvérpárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131125-elhunyt-a-vilag-legidosebb-testverparja-dorothy-richards-es-marjorie-ruddle.htmlSzirénázó kutya – vicces videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20140108-szirenazo-auto-hangjat-utanozza-egy-golden-retriever-kutya-video.htmlÍgy búcsúzik egymástól kutya és gazdájahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131120-igy-bucsuzik-a-halalosan-beteg-kutya-es-gazdaja-egymastol-meghato-es-gyonyoru-fotok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.