Cserpes Laura a mélybe veti magát

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Oláh Ibolya ígéret Pál Dénes Cserpes Laura A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál döntő Kállay-Saunders András Vastag Tamás Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton kezdődik a Dal! Ebből az alkalomból az elődöntőbe jutott versenyzők, extrém ígéreteket tettek.
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kállay-Saunders András válaszát nem teljesen sikerült értelmeznünk, és megállapítható, hogy egy év alatt sem sikerült jobban elsajátítania a magyar nyelvet.

Volt, aki Andersen mesét ígért és voltak, akik dj-nek állnak, ha sikerül a legjobb produkciók közé jutniuk. Íme a videó, amelyből a többi választ is megtudhatod:

Eleven festmények – lenyűgöző videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140124-rino-stefano-tagliafierro-olasz-muvesz-videojaban-megelevenedtek-rembrandt-rubens-es-tiziano.htmlFilmsztárok lettek az idősek otthona lakóibólhttp://www.life.hu/szorakozz/20140123-hollywoodi-filmsztarok-lettek-egy-westfalen-i-idosek-otthona-lakoibol.htmlEkkora Ben Affleckéhttp://www.life.hu/szorakozz/20140120-ben-affleck-amerikai-szinesz-ferfiassagat-meltattak-a-producers-guild-of-america-dijatadojan.htmlKovács Kati: "A zsűrizésre nem lehet felkészülni"http://www.life.hu/szorakozz/20140124-az-mtva-a-dal-2014-eurovizios-dalfesztival-musoranak-zsuritagja-lesz-kovacs-kati.htmlA kutya és a macska tanítási módszereihttp://www.life.hu/szorakozz/20140122-vicces-video-a-kutya-es-a-macska-tanitasi-modszereirol-a-kutya-humanus-a-macska-nem-huzza-az-idot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.