Szombaton kezdődik a Dal! Ebből az alkalomból az elődöntőbe jutott versenyzők, extrém ígéreteket tettek.

Az Eurovíziós dalfesztivál magyarországi elődöntőjének versenyzői arról vallottak, mit tennének meg akkor, ha bejutnának legjobbak közé. A válaszok között volt sok sztenderdnek mondható „utcazenésznek állok" típusú felvetés, bár Hient azért megnéznénk, ahogy az alujáróban bazsevál. Az érdekesebb válaszok viszont minket is megleptek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nekem van egy kis tériszonyom, ezért megígérem, hogy egy cirkuszban egy artista segítségével a mélybe vetem magam" - hangzott Cserpes Laura életveszélyes ígérete.

„Minden kedves szavazónak, aki igazolni tudja, hogy 20 sms-t küldött a nevemre, azokat egy ingyen, köszönömkoncerttel megörvendeztetem" - ígérte Vastag Tamás.

„A Fool Moon együttes vállalja, hogy egy szál zokniban előadja a dalát" - szögezte le az együttes vezetője,

„Ha bejutok a döntőbe feldobok egy levest" - hangzott Oláh Ibolya végtelenül egyszerű, de nagyszerű válasza.

„Eddig rettegtem az extrém téli sportoktól. Úgyhogy azt fogadom meg, hogy ha sikerült bejutni, felcsatolom a snowboard-lécet és nekivágok a fekete pályának" - vagánykodott Pál Dénes.

Kállay-Saunders András válaszát nem teljesen sikerült értelmeznünk, és megállapítható, hogy egy év alatt sem sikerült jobban elsajátítania a magyar nyelvet.

Volt, aki Andersen mesét ígért és voltak, akik dj-nek állnak, ha sikerül a legjobb produkciók közé jutniuk. Íme a videó, amelyből a többi választ is megtudhatod: