A színésznő is kiveszi a részét a vasárnap esti Oscar-ceremónia díjátadásából.

Nagy eseményre készül a filmes szakma. Vasárnap ismét leterítik a vörös szőnyegeket, jönnek a sztárok, kattognak a vakuk – kezdődik a 86. Oscar-gála, amelyen Angelina Jolie-tól Robert De Nirón át Kevin Spacey-ig Hollywood összes nagy kedvence kiveszi majd a részét. 

Forrás: MTI

"Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy a hollywoodi közösség megmutatja magát a vasárnapi Oscar-ceremónián. Azt akartuk, hogy rendívül színes legyen a sztárok skálája, hogy ne csak az idei jelölteket, de a filmgyártás egész örökségét is képviseljék" - fogalmazott hétfői közleményében Craig Zadan és Neil Meron, a gála műsoráért felelős két producer.

A díjátadók most közzétett teljes listáján csaknem ötven sztár neve olvasható. A hollywoodi Dolby Színház színpadán az aranyozott Oscar-szobor átnyújtói között lesz Brad Pitt, Amy Adams, Glenn Close, Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor, Jennifer Garner, Will Smith, Harrison Ford, Whoopi Goldberg, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sydney Poitier, John Travolta, Kim Novak és Emma Watson is – írja az MTI.

Az Oscar-műsorban Bette Midler, Bono és Pink is fellép. A gálát Ellen DeGeneres vezeti, a ceremóniát 225 ország televíziója sugározza. A Life.hu esélylatolgatással és különleges divat-összeállítással készül majd. Kövessetek minket folyamatosan! Az idei Oscar-jelöltekrőlpedig itt olvashatsz bővebben!