Angelina Jolie fontos szerepet kap az Oscar-gálán

Forrás: MTI -
Oscar-gála Kevin Spacey Robert De Niro díjkiosztó gála Hollywood Angelina Jolie vörös szőnyeg Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő is kiveszi a részét a vasárnap esti Oscar-ceremónia díjátadásából.

Nagy eseményre készül a filmes szakma. Vasárnap ismét leterítik a vörös szőnyegeket, jönnek a sztárok, kattognak a vakuk – kezdődik a 86. Oscar-gála, amelyen Angelina Jolie-tól Robert De Nirón át Kevin Spacey-ig Hollywood összes nagy kedvence kiveszi majd a részét.

Forrás: MTI

"Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy a hollywoodi közösség megmutatja magát a vasárnapi Oscar-ceremónián. Azt akartuk, hogy rendívül színes legyen a sztárok skálája, hogy ne csak az idei jelölteket, de a filmgyártás egész örökségét is képviseljék" - fogalmazott hétfői közleményében Craig Zadan és Neil Meron, a gála műsoráért felelős két producer.

A díjátadók most közzétett teljes listáján csaknem ötven sztár neve olvasható. A hollywoodi Dolby Színház színpadán az aranyozott Oscar-szobor átnyújtói között lesz Brad Pitt, Amy Adams, Glenn Close, Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor, Jennifer Garner, Will Smith, Harrison Ford, Whoopi Goldberg, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sydney Poitier, John Travolta, Kim Novak és Emma Watson is – írja az MTI.

Az Oscar-műsorban Bette Midler, Bono és Pink is fellép. A gálát Ellen DeGeneres vezeti, a ceremóniát 225 ország televíziója sugározza. A Life.hu esélylatolgatással és különleges divat-összeállítással készül majd. Kövessetek minket folyamatosan! Az idei Oscar-jelöltekrőlpedig itt olvashatsz bővebben!

Elhunyt a Szellemirtók szereplőjehttp://www.life.hu/kult/20140224-meghalt-harold-ramis-a-szellemirtok-film-iroja-es-szereploje.htmlHosszú betegség után, 69 éves korában hunyt el Harold Ramis amerikai színész, forgatókönyvíró, aki többek között a Szellemirtók című film írója és szereplője volt.KultPély Barna: "Folyamatosan önmagamat keresem a zenében"http://www.life.hu/kult/20140222-pely-barna-folyamatosan-onmagamat-keresem-a-zeneben-kulturcsemege.htmlA héten Pély Barnával, a United és a B the First együttes frontemberével készült a Kultúrcsemege - a Life.hu kulturális ajánlója hazánk élvonalbeli művészeivel.Kult--Ez történt A Dalban - képgalériávalhttp://www.life.hu/kult/20140222-megvan-a-gyoztes-o-nyerte-a-dalt.htmlAz idei Eurovíziós Dalfesztivál magyar delegáltja: Kállay-Saunders András!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.