Az MTV díjkiosztó legjobb pillanatai

gála bugyi Mila Kunis Nicki Minaj pmsza Zac Efron vetkőzés Rita Ora díjátadó MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj bugyi nélkül érkezett a vörös szőnyegre, Zac Efront pedig Rita Ora vetkőztette.

Furcsaságokból és érdekes pillanatokból idén sem volt hiány a vasárnap este megrendezett MTV mozis díjátadóján. Zac Efront, akit a legjobb félmeztelen kategóriában díjaztak, köszönőbeszéde közben szabadította meg ingjétől Rita Ora. Mit megszabadította? Inkább letépte.

Forrás: AFP/ /Frederick M. Brown

Bár Mila Kunis nem vetkőzött, a legjobb gonosz kategória nyertesének egyre kerekedő pocakja újabb pletykákat indított útjára. Amelyet mellesleg még mindig nem kommentáltak leendő férjével, Ashton Kutcherrel. Nicki Minajnak is sikerült magára vonnia a tekinteteket, a maga megszokott módján. Ezúttal nemcsak a már jól bejáratott mellbimbótapaszait hagyta otthon, hanem a képek tanúsága szerint a bugyiját is.

Forrás: AFP/ /Michael Buckner

A díjátadó bővelkedett furcsa ruhaválasztásokban – a Life.hu itt gyűjtötte össze, ki miben domborított.

Az MTV Movie Awards nyertesei:

Az év filmje: Éhezők viadala, Futótűz
A legjobb színésznő: Jennifer Lawrence (Éhezők viadala, Futótűz)
A legjobb színész: Josh Hutcherson (Éhezők viadala, Futótűz)
A legjobb feltörekvő színész alakítás: Will Poulter (Családi üzelmek)
A legjobb csók: Will Poulter (Családi üzelmek)
A legjobb verekedés: Orlando Bloom és Evangeline Lilly vs. orkok (A hobbit – Smaug pusztasága)
A legviccesebb színész: Jonah Hill, A Wall Street farkasa
Legjobb félmeztelen jelenet: Zac Efron (Csajkeverők)
A legjobb gonosz: Mila Kunis (Óz, a csodálatos)
A legjobb átalakulás: Jared Leto (Mielőtt meghaltam)
A legjobb zenei momentum: Backstreet Boys (Itt a vége)
A legjobb cameo: Rihanna (Itt a vége)

A nagy csokinyúlteszthttp://www.life.hu/csalad/20140408-a-nagy-csokinyul-teszt-husvetra-a-life-hu-szerkesztosege-tesztelte-a-csokinyulakat-a-legfontosabb.htmlHetek óta ömlik ránk a csokinyúl-tenger az áruházak polcairól. De vajon melyik nyulat válasszuk a sok közül? A Life.hu szerkesztősége a legfontosabb szempontok alapján letesztelte a legnépszerűbb, közép árkategóriás nyulakat – íme, a meglepő végeredmény!CsaládOrigoA 4 legjobb úti cél húsvétrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20140411-utazas-a-4-legjobb-uti-cel-husvetra-noszvaj-zalakaros-mezokovesd-holloko.htmlEgyre több családban hagyomány, hogy a húsvéti hosszú hétvégén útra kelnek, és ünnepi sütés-főzés helyett inkább kipihenik a munkás hétköznapokat. A Life.hu ehhez ajánl remek célpontokat, ahol a pihenés és a kényeztetés mellett a húsvéti hagyományokkal is megismerkedhetsz.Utazás--Panelből palotát – így csináld http://www.life.hu/csalad/20140409-panelbol-palotat-igy-csinald-praktikus-trukkok-amivel-egyedive-teheted-a-panel-lakast.htmlHazánkban több mint félmillió panellakás található. Mivel majdhogynem egy kaptafára készültek, kell néhány egyedi ötlet ahhoz, hogy a megunt panellakásból palotát varázsolj.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.