Izgalmas programokat kínálunk a hétvégére - akár sportosra veszed a figurát, akár nem. A Life.hu tippjeivel élvezetekben gazdagon teljen a háromnapos pihenőidő!

SPORTHÉTVÉGE ABÁDSZALÓKON

2014. május 16-18.
Abádszalók

Háromnapos túrát szervez a sport szerelmeseinek a Crosstraining Kft. a Tisza-tó mellett. A jó hangulat garantált: lesz zenés ismerkedős est, fürdőzés, bográcsozás és természetesen sok-sok mozgás. Ha szeretsz kerékpározni és kenuval szelni a vizet, emellett vágysz arra, hogy gyönyörű tájakat láss, akkor mindenképpen ott a helyed!

Forrás: Thinkstock

ÉPÍTSD FEL A VILÁG LEGTÖRÉKENYEBB VÁRÁT!

2014. április 18-21.
Gyula

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál. A gyulai vár tövében ízletes pálinkák mellett rengeteg program vár rád is, ha arra jársz. Többek között kabaré, vidámpark, főzőverseny és koncertek nyújtanak majd remek szórakozási lehetőséget az egész családnak. A négynapos rendezvény fő attrakciója egy Guinness-rekord-kísérlet lesz: április 21-én a jelentkezők megpróbálják felépíteni "A világ legtörékenyebb várát", amely a tervek szerint több ezer hímes tojásból készül majd.

GYILKOSSÁG A VACSORÁN

2014. április 18.
Budapest

A színház és az étterem érdekes keverékét fejlesztette ki egy különleges színtársulat - Interaktív vacsoraszínházat tartanak. A vendégeknek az est folyamán ki kell nyomozniuk egy "gyilkosságot", amelynek megoldását csak a szervezők tudják. Mindenkinek szerepe van az ügy felgöngyölítésében, így bárki megcsillogtathatja éles észjárását és szemfülességét. Az előadások hangulata Agatha Christie regényeit idézi. Ha szereted a krimiket és a finom ételeket, akkor ki ne hagyd ezt az izgalmas programot!

Forrás: Thinkstock

KONCERT A FOGYATÉKOS GYEREKEKÉRT

2014. április 23., 19.30
Budapest

Komolyzenei koncertet ad április 23-án Teleki Miklós Artisjus-díjas orgonaművész és Mészáros János Elek, a 2012-es Csillag születik nyertese. A két fellépő nemes célt szolgál előadásával, mivel a jegyekből származó bevétellel a fogyatékos gyermekeket támogatják. Az est folyamán tizenegy zenei darabot játszanak majd el, a repertoárban főként Bach szerzeményei szerepelnek. Fület gyönyörködtető este lesz, minden zenekedvelőnek szívből ajánljuk!