Van, amikor megengedett, hogy otthon lustizz, de ez a hétvége most nem erről szól! Gyere, bulizz a Life.hu-val!

CHARLIE KONCERT
Budapest
2014. május 24.

Forrás: MTI

Ki ne ismerné fel a rádióban Charlie rekedtes hangját? A Budapest Park Nagyszínpadán május 24-én élőben is hallhatod zenélni az ikonikus magyar előadóművészt, aki az elmúlt évtizedekben rengeteg felejthetetlen slágert gyártott. Ha ott leszel, mindenképp kérj a pultnál jeget dupla whiskyvel!

HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL
Székesfehérvár
2014. május 24-25.

Gyereknap alkalmából hatalmas játszótérré változik Székesfehérvár belvárosa, az apróságok legnagyobb örömére. Mesevonaton utazhatnak, hetedhét próbán vehetnek részt (melynek során kiderül, hogy érdemesek-e a királyi, illetve királynői címre), és addig barkácsolhatnak a kézműves foglalkozásokon, amíg csak kedvük tartja. A hétvége során több meghívott vendég is fellép, többek között Gryllus Vilmos, aki "égből pottyant" meséivel a gyerekek kedvencévé vált a ’90-es években. A fesztivál két napja alatt ingyenesen látogatható a Hetedhét Játékmúzeum, csupán annyi feladata van a gyerekeknek, hogy magukkal vigyék a kedvenc játékukat egy fotózásra, és meséljenek róla. Szerintünk mindenképpen megéri!

CSAJFESZT
Budapest
2014. május 29. - június 1.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu támogatásával megnyitja kapuit az első Life.hu Csajfeszt, amely minden nőnek izgalmas szórakozási lehetőséget nyújt. Rengeteg csajos elfoglaltság közül válogathattok a négy nap alatt: lesz egészség- és szépségtanácsadás, közös sportolás, Szily Nóra-interjúk a Life.hu sztárszerzőivel, portréfotózás, divatbemutatók. Az érdeklődők közönségtalálkozó keretében megismerkedhetnek Takács Nórával, a népszerű "Hogyan legyek jó nő?" sorozat műsorvezetőjével. A honlapon regisztrálni lehet karszalagért, amely rengeteg fantasztikus kedvezményre jogosítja fel viselőjét, például 50%-os kedvezménnyel utazhat a MÁV-START Zrt.-vel a fesztivál helyszínére. A rendezvény alatt gyermekmegőrző is üzemelni fog, hogy azok a hölgyek is szánhassanak időt magukra, akik nem tudják otthon hagyni csemetéiket. Sőt, még pasimegőrző is lesz, úgyhogy nincs kifogás, irány a Csajfeszt!

PÖTTÖMKERT
Budapest
2014. június 1.

Forrás: Thinkstock

A Budapest Park június elsejétől, a nyári időszak minden hónapjának első vasárnapján családi napot szervez a kis- és nagygyermekesek számára. Változatos és kreatív foglalkozások várják a gyerekeket, természetesen a szülők bevonásával. Az első alkalommal például meseolvasás és gipszfigurafestés lesz terítéken, emellett kézműveskedés keretében mindenki megismerkedhet a különböző újrahasznosítási technikákkal. A nagyobbak részt vehetnek nyomozós játékban, a sportolni vágyó kisebbek számára pedig gyerekjóga garantálja a kikapcsolódást. A helyszínen lehetőség lesz könyvvásárlásra is. Minden gyermekes családnak szívből ajánljuk!

JÁSZBERÉNYI GYEREKNAP
Jászberény
2014. május 24-25.

Bűvészek, bohócok, arcfestők és lufihajtogatók szórakoztatják a gyerekeket május utolsó hétvégéjén, Jászberényben. A kicsik egyik kedvenc zenekara, az Alma Együttes ad koncertet 24-én, 25-én pedig a fiatalos és jókedvű Linzer Band gondoskodik a remek hangulatról. A kalandvágyó gyerekek próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat egy különleges játszóházban, emellett megcsodálhatják a kihelyezett rendőrségi és tűzoltóautókat.