Life.hu Csajfeszt a nagyoknak, gyereknapi tobzódás a kisebbeknek

Forrás: MTI -
gyereknap Budapest Park kulturális programajánló Life.hu Csajfeszt fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, amikor megengedett, hogy otthon lustizz, de ez a hétvége most nem erről szól! Gyere, bulizz a Life.hu-val!

CHARLIE KONCERT
Budapest
2014. május 24.

Forrás: MTI

Ki ne ismerné fel a rádióban Charlie rekedtes hangját? A Budapest Park Nagyszínpadán május 24-én élőben is hallhatod zenélni az ikonikus magyar előadóművészt, aki az elmúlt évtizedekben rengeteg felejthetetlen slágert gyártott. Ha ott leszel, mindenképp kérj a pultnál jeget dupla whiskyvel!

HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁL
Székesfehérvár
2014. május 24-25.

Gyereknap alkalmából hatalmas játszótérré változik Székesfehérvár belvárosa, az apróságok legnagyobb örömére. Mesevonaton utazhatnak, hetedhét próbán vehetnek részt (melynek során kiderül, hogy érdemesek-e a királyi, illetve királynői címre), és addig barkácsolhatnak a kézműves foglalkozásokon, amíg csak kedvük tartja. A hétvége során több meghívott vendég is fellép, többek között Gryllus Vilmos, aki "égből pottyant" meséivel a gyerekek kedvencévé vált a ’90-es években. A fesztivál két napja alatt ingyenesen látogatható a Hetedhét Játékmúzeum, csupán annyi feladata van a gyerekeknek, hogy magukkal vigyék a kedvenc játékukat egy fotózásra, és meséljenek róla. Szerintünk mindenképpen megéri!

CSAJFESZT
Budapest
2014. május 29. - június 1.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu támogatásával megnyitja kapuit az első Life.hu Csajfeszt, amely minden nőnek izgalmas szórakozási lehetőséget nyújt. Rengeteg csajos elfoglaltság közül válogathattok a négy nap alatt: lesz egészség- és szépségtanácsadás, közös sportolás, Szily Nóra-interjúk a Life.hu sztárszerzőivel, portréfotózás, divatbemutatók. Az érdeklődők közönségtalálkozó keretében megismerkedhetnek Takács Nórával, a népszerű "Hogyan legyek jó nő?" sorozat műsorvezetőjével. A honlapon regisztrálni lehet karszalagért, amely rengeteg fantasztikus kedvezményre jogosítja fel viselőjét, például 50%-os kedvezménnyel utazhat a MÁV-START Zrt.-vel a fesztivál helyszínére. A rendezvény alatt gyermekmegőrző is üzemelni fog, hogy azok a hölgyek is szánhassanak időt magukra, akik nem tudják otthon hagyni csemetéiket. Sőt, még pasimegőrző is lesz, úgyhogy nincs kifogás, irány a Csajfeszt!

PÖTTÖMKERT
Budapest
2014. június 1.

Forrás: Thinkstock

A Budapest Park június elsejétől, a nyári időszak minden hónapjának első vasárnapján családi napot szervez a kis- és nagygyermekesek számára. Változatos és kreatív foglalkozások várják a gyerekeket, természetesen a szülők bevonásával. Az első alkalommal például meseolvasás és gipszfigurafestés lesz terítéken, emellett kézműveskedés keretében mindenki megismerkedhet a különböző újrahasznosítási technikákkal. A nagyobbak részt vehetnek nyomozós játékban, a sportolni vágyó kisebbek számára pedig gyerekjóga garantálja a kikapcsolódást. A helyszínen lehetőség lesz könyvvásárlásra is. Minden gyermekes családnak szívből ajánljuk!

JÁSZBERÉNYI GYEREKNAP
Jászberény
2014. május 24-25.

Bűvészek, bohócok, arcfestők és lufihajtogatók szórakoztatják a gyerekeket május utolsó hétvégéjén, Jászberényben. A kicsik egyik kedvenc zenekara, az Alma Együttes ad koncertet 24-én, 25-én pedig a fiatalos és jókedvű Linzer Band gondoskodik a remek hangulatról. A kalandvágyó gyerekek próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat egy különleges játszóházban, emellett megcsodálhatják a kihelyezett rendőrségi és tűzoltóautókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.