Gérard Depardieu borkocsmát nyit Budapesten

Forrás: AFP/Loic Venance -
színész borkocsma Budapest Gerald Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia színész korábban szőlőt akart vásárolni Badacsonyban, de külföldiként nem tudott sem földet vásárolni, sem bérelni. A budapesti borkocsmának viszont nincs akadálya - írja a Blikk nyomán az Origo. 

A hírt Depardieu egyik régi barátja, a nemrég megalakult Balatoni Kör ügyvivője, Kardos Gábor erősítette meg a napilapnak. Depardieu-nek egyébként már vannak külföldi éttermei: kettő Párizsban, egy Kanadában, a belga Néchinben és az orosz Szaranszkban.

Forrás: AFP/Loic Venance
Sztárok követelték az elrabolt nigériai iskoláslányok kiszabadításáthttp://www.life.hu/news/20140519-az-the-expendables-a-felaldozhatok-3-cimu-amerikai-akciofilm-foszereploi-sylvester-stallone-arnold.htmlVilágsztárok követelték az elrabolt nigériai iskolás lányok kiszabadítását vörösszőnyeges bevonásukkor a 67. cannes-i filmfesztiválon - írja az MTI.News--Rubik-kockával játszhatsz a Google-onhttp://www.life.hu/news/20140519-40-eves-rubik-erno-talalmanya-a-rubik-kocka-a-google-on-virtualisan-jatszani-is-lehet-vele.htmlMa 40 éves a Rubik-kocka, ebből az alkalomból világszerte a magyar találmány látható a Google keresőjének nyitóoldalán, amellyel játszani is lehet.News--Dokumentumfilmet forgatnak az intimszőrzetrőlhttp://www.life.hu/news/20140518-dokumentumfilmet-forgatnak-az-intimszorzetrol.htmlIntimszőrzetről szóló dokumentumfilmhez hirdetett castingot egy szexuális felvilágosítással és kultúrával foglalkozó civil szervezet San Franciscóban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.