Ezt a hetet csakis a fanoknak ajánljuk: szeresd a focit, a kisállatokat, a jógát vagy a vízitúrázást – mindenképpen tudunk ajánlani valami érdekes programot neked!

FOCI VB 2014 A BUDAPEST PARKBAN

2014. június 12.
Budapest

Brazília és Horvátország mérkőzése nyitja meg ma este a 2014-es labdarúgó-világbajnokságot. Nincs is jobb hely a meccs megnézéséhez a Budapest Park led-kivetítővel felszerelt Sörkertjénél. Éld át a közös szurkolás felülmúlhatatlan hangulatát, jéghideg sörök és isteni ételek társaságában! A Parknak több csocsóasztala is van, így ha a szünetekben kedvet kapnál, annak sincs akadálya, hogy a haverokkal ti is játsszatok egy jót. Használd ki a kellemes nyári éjszakát, és szabad ég alatt, társaságban szurkolj kedvenceidnek!

Forrás: Facebook/Budapest Park

CSALÁDI NAP AZ EGYÜTTNEVELÉSÉRT

2014. június 14.
Budapest

Agárdi Szilvia lesz a díszvendége az Educatio szombati rendezvényének, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a sérült gyermekek együttnevelésének és integrációjának fontosságára. Az énekesnő már a Voice tehetségkutatóban bebizonyította, látássérülése nem akadályozza meg abban, hogy teljes életet éljen – ez az attitűd fontos üzenet minden fogyatékkal élő ember számára. A különböző szakmai és szórakoztató programok reggel 9-től este 6-ig várják a látogatókat.

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

BARANGOLÁS A DUNA-DRÁVA NEMZETI PARK TERÜLETÉN

2014. június 27-29.
Erdőfű

Még négy napig jelentkezhetsz a Crosstraining Kft. háromnapos kirándulására, mely során a Duna-Dráva Nemzeti Park területével ismerkedhetsz meg. Ha a természet szerelmese vagy, feltétlenül ott a helyed, ugyanis a bicikli- és kenutúrák közben a fő cél a park állatvilágának megismerése és megfigyelése. Ezen kívül zenés-táncos est, íjászkodás és fürdőzés teszik még színesebbé az egyébként is fantasztikusnak ígérkező programot.

BUDAPEST PETFEST

2014. június 14-15.
Budapest

Légy részese a világ talán legcukibb rekordkísérletének: öleld meg a kisállatodat! A négylábú kedvencek körül forgó PetFesten egyéb izgalmas programok is várnak, amelyeket mindenképp élvezni fogsz, ha te sem tudsz ellenállni a szőrös szeretetgombócoknak. Vidd magaddal a kutyádat, ő is imádni fogja ezt a programot!

Forrás: Thinkstock

IRÁNY A IV. BUDAVÁRI SÖRFESZTIVÁL!

Június 12-15.
Budapest

Ha szereted a jó söröket, a pazar kilátást és a jó társaságot, akkor csak rád vár ezen a hétvégén a Budai Várban felvonultatott számtalan sörkülönlegesség. A legjobb hazai sörfőzdék mellett idén kiemelt szerepet kap a cseh sörhatalom. Közel 200 féle nedű közül válogathatsz itt, és kóstolhatsz a klasszikusoktól az egészen különleges nedűkig megannyi finomságot. A kóstolást pedig a jó zene teszi még színesebbé: a négy napos fesztivál alatt fellép többek között Caramel, Majka&Curtis illetve a Kozmix is. Ha pedig amiatt aggódsz, hogy nem láthatod a foci vb meccseit, akkor már ez sem kifogás: a mérkőzéseket ugyanis led falakon követheted végig.

SZÉPÍTŐ-FELTÖLTŐ NYÁRI JÓGATÁBOR

2014. július 4-6.
Barnag

Rengeteget dolgozol, az életed pedig egy merő stressz? Itt az alkalom, hogy végre lehetőséget adj a testednek és a lelkednek is a kikapcsolódásra: már most jelentkezz a július első hétvégéjén megrendezésre kerülő nyári jógatáborba! A tábor során három napon keresztül élvezheted a jól megérdemelt pihenést, miközben a szervezők gondoskodnak az egészséges táplálkozásodról. Napi két jógaóra segít majd a relaxációdban, emellett elméleti oktatásban is részt vehetsz. Mivel a helyszín közel van a Balatonhoz, még strandolásra is lesz lehetőség. Kapd hát a hónod alá a bikinidet és a jógamatracodat, és irány Barnag!