Előadás közben halt meg egy színész

Fotó: Berta Lotti photography (Facebook/S.K. Társulat) -
halál Múzeumok éjszakája szívleállás Pápa Szentivánéji álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előadás közben megállt a szíve Tegyi Tibor színjátszónak Pápán, a Szentivánéji álom bemutatása közben szombaton késő este.

A darabot a Múzeumok éjszakáján a Kékfestő Múzeum hátsó udvarában mutatták be. A mentők hosszasan próbálták újraéleszteni a férfit, aki minden erőfeszítés után sajnos elhunyt – írja az Origo a Veol.hu-ra hivatkozva.

Fotó: Berta Lotti photography (Facebook/S.K. Társulat)

Idétlen végzetek a filmvásznon - nevessük szembe a halált?http://www.life.hu/kult/20140620-hogyan-rohanj-a-vesztedbe-premieren-osszeszedtuk-a-filmes-feketehumor-legjobb-mozijait.htmlA mozivásznon látható halálokról leginkább drámai nagyjelenetek, könnyes búcsúszavak, mély pátosz és a háttérben gyászosan ráhúzó vonósok juthatnak eszünkbe - de ahogyan az életben, úgy a filmekben sem mindig oly módon éri el a végzet az embereket, ahogyan az a legméltóbb volna, erről pedig gyakran épp saját maguk tehetnek. Következzék hát egy válogatás a filmes fekete humor leghalálibb poénjaiból, a mozihősök Darwin-díjas utolsó pillanataiból!Kult--Végre jó minőségben is megcsodálhatjuk a tök pucér Scarlett Johanssont - videóhttp://www.life.hu/kult/20140620-scarlett-johansson-meztelen-jelenetei-az-under-the-skin-filmben.htmlVégre élvezhető minőségben is megcsodálhatjuk a színésznő sokat emlegetett meztelen testét– írja az Origo.Kult--Leváltják Jack Bauert?http://www.life.hu/kult/20140616-a-24-sorozat-foszereplojet-jack-bauert-azaz-kiefer-sutherlandet-levalthatjak.htmlRobert Cochran, a 24 alkotója szerint elképzelhető, hogy a sorozat Kiefer Sutherland nélkül folytatódik és az egyik női szereplő ugorna be a helyére. Reméljük, ez csak egy homályos találgatás!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.