Szabadulj a szobából, pattanj kerékpárra!

Forrás: Thinkstock -
Budapest Park kulturális programajánló fesztivál Szabaduló Szobák Éjszakája biciklizés koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezik a nyár utolsó hónapja, búsulni azonban nincs okod, ugyanis még mindig jobbnál jobb programok várnak rád. A döntés csakis a tiéd!

IVAN & THE PARAZOL ÉS MARY POPKIDS KONCERT

2014. augusztus 6.
Budapest

Két tehetséges magyar együttes lép fel szerda este a Budapest Park nagyszínpadán. Nem másról, mint az OTP Junior "NAGY-SZÍN-PAD" nevű tehetségkutatójának első két helyezettjéről van szó. A dobogó második fokán végzett Ivan & The Parazol öttagú rock ’n’ roll formáció, akiknek a Take My Hand című számát biztosan ismered, ugyanis a dal hónapokon át az MR2 Petőfi Rádió slágerlistáját gazdagította, egészen az első helyig jutva. A "NAGY-SZÍN-PAD" nyertese, a Mary Popkids műfajilag már nehezebben behatárolható, az együttes a "jövőzene" kifejezést használja. Mindkettőjüket érdemes élőben meghallgatnod, úgyhogy hat nap múlva indulj a Parkba!

KALANDOS NAP A PÖTTÖMKERTBEN

2014. augusztus 3.
Budapest

Harmadik alkalommal tölthetnek a gyerekek szüleikkel egy igazán kalandos napot a Budapest Parkban: újra itt a Pöttömkert! Reggel 10-től egészen délután 5-ig van lehetősége az apróságoknak kreatív, figyelemlekötő programokban részt venni. A hagyományokhoz híven lesznek kézműves foglalkozások, gyerekjóga, könyvvásár és designpiac. A nagy sikerre való tekintettel ismét az Eszter-lánc mesezenekar garantálja majd a kellemes hangulatot; ezúttal is egészen biztosan belopják magukat minden gyerkőc és felnőtt szívébe. A rendezvény 18 éven aluliak számára ingyenes, a 18 éven felüliek 500 Ft-os belépőjegyükkel a Bátor Tábort támogatják.

Forrás: Facebook/Park Official

AIDA

2014. augusztus 1. és 3.
Budapest

Kedveled az operákat? Most igazi csemegében lehet részed, ha jegyet váltasz a Margitszigeti Szabadtéri Színpad pénteki vagy vasárnapi előadására, Verdi egyik legismertebb operájának, az Aidának a bemutatójára. A szerelmi háromszöggel, hatalmi játszmákkal és szenvedéllyel dúsított tragikus történet már önmagában is lebilincselő, a Magyar Állami Operaház fantasztikus hangú művészeinek és a Radamest alakító brazil-olasz sztárvendégnek, Thiago Arancamnak köszönhetően pedig minden bizonnyal fantasztikus lesz.

Forrás: www.szabadter.hu

SZABADULÓSZOBÁK ÉJSZAKÁJA

országszerte
2014. augusztus 1.

Hagyományteremtő céllal ma kerül először megrendezésre a Szabadulószobák Éjszakája. Egész nap hosszabbított nyitva tartással és 50%-os kedvezménnyel próbálhatsz ki több mint 50 szabadulós játékot országszerte. A program célja, hogy olyan élvezetes időtöltést kínáljanak a résztvevőknek, ami fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket. Amellett, hogy ezek a játékok szuper izgalmasak, fantasztikus csapatépítési lehetőséget is nyújtanak. Te is tedd próbára magad a barátaiddal!

Forrás: Facebook/ParaHotel

BALATON BIKE FEST

2014. augusztus 2.
Balatonfüred

Akkor sem kell búsulnod, ha zenei programok helyett inkább sportolnál, hiszen vasárnap kerül megrendezésre a Balaton Bike Fest. A Balatonfüredről induló bringatúrán három különböző útvonalra nevezhetsz be. Ha egyénileg indulnál, és a gyorsaságodat, kitartásodat szeretnéd fitogtatni, akkor a 105 km-es országúti maraton a neked való. Ha viszont inkább kellemes tempóban tekernél egyet a családoddal vagy a barátaiddal, miközben a balatoni tájban gyönyörködsz, akkor a 20, illetve 40 km-es kirándulásra érdemes benevezned.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.