A New York-i Természettudományi Múzeum már nem csak a kicsiket vonja be programjába: néhány száz dollárért cserébe igazi felnőttes pizsibulin vehetnek részt a 18 év felettiek is.

Ki mondta, hogy az ottalvós bulik gyerekeknek valók? A New York-i Természettudományi Múzeum évek óta tart pizsipartikat gyerekeknek az Éjszaka a Múzeumban program keretein belül – most pedig elérkezett az idő, hogy a felnőttek is bekapcsolódjanak.

Forrás: Thinkstock

A szervezők nemcsak zseblámpás túrán vehetnek részt, hanem bepillanthatnak a múzeum üres csarnokaiba is, mindezek mellé pedig pezsgős fogadással és háromfogásos vacsorával várják az érdeklődőket, akik kifizetik a 375 dolláros jegyárat (amely nagyjából 85 ezer forintnak felel meg).

Akár a gimiben, úgy a múzeum vendégei is vihetik magukkal a fogkeféjüket, hálózsákukat és egy kevéske aprópénzt az automatákhoz. A pizsamákat azonban az előírás szerint otthon kell hagyni – talán a szervezők így próbálják kivédeni a szexi kombinék okozta kísértéseket. Hiába, valami lehet a levegőben, ha egyszer Rachel és Ross is ott melegedett össze a Jóbarátokban...