Meghalt a Hazafi című film sztárja, Skye McCole Bartusiak

halál epilepszia Mel Gibson Skye McCole roham hazafi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt július 19-én, texasi otthonában érte a halál. Ő játszotta Mel Gibson lányát a Hazafi című filmben. Mindössze 21 éves volt.

Rendkívül fiatalon, 21 évesen meghalt Skye McCole Bartusiak. Édesanyja, Helen közölte a szomorú hírt a CNN-nel. „Elvesztettük a lányunkat" – mondta a gyászoló asszony a portálnak. A színésznőt idehaza legtöbben a Hazafi című filmből ismerhetik: Mel Gibson fiatal lányát alakította benne.

Mel Gibson és Skye McCole Bartusiak a Hazafi c. filmben Forrás: AFP

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, de édesanyja szerint egy ideje epilepsziás rohamai voltak a lányának. Skye barátja talált rá felülve az ágyában, szülei házának szomszédságában. Az anya szerint elképzelhető, hogy rohamot kapott, fuldokolni kezdett. Mielőtt a mentők megérkeztek, ő próbálta újraéleszteni lányát. A szakemberek még 45 percig dolgoztak rajta, de nem sikerült újraéleszteni. Nyugodjon békében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.