A japánok tudják, hogyan lesz az étel cuki

cukiság fotó konyhaművészet Japán sushi étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezennel feloldunk a szabály alól: igenis kell játszani az étellel. Másképp nem lehet utánozni a japán konyha legaranyosabb finomságait.

A japán szakácsok és ételtervezők vitathatatlanul uralják a világ legaranyosabb ételeinek címeit, hiszen millióan próbálták már utánozni az általuk készített imádnivaló ételeket. Vigyázat, az alábbi képsorok nem csupán szemet gyönyörködtetőek, hanem igazán étvágygerjesztőek is. Ilyen, amikor a sushikból pingvinek lesznek:

Kávéimádóknak dorombol a habcukorból formázott cica:

Egy tányér Chewbaccát?

Ha még bírják az ízlelőbimbóid, nézegess további ételfotókat IDE kattintva.

Művészi palacsintarajzok a tányéronhttp://www.life.hu/news/20140908-palacsintabol-formazott-szines-rajzokat-egy-kreativ-apuka-a-gyermekenek.htmlA színes finomságokat egy apuka készítette a gyermekének, majd ételfestékkel befestette, így csinálva még nagyobb kedvet a palacsintához a kicsinek.News--Azta! Szénfekete hamburgereket gyártanak Japánban – te megkóstolnád?http://www.life.hu/news/20140911-fekete-hamburgereket-arul-egy-japan-burger-king.htmlFekete hamburgereket készít egy japán Burger King. A fura, természetes színezékkel felturbózott bucikban még a sajt és a szósz is fekete.NewsOrigoÉrte rajong most Japán: megvan a világ legcukibb trafikosahttp://www.life.hu/legyenjonapod/20140805-ez-a-kutya-kinyitja-az-ablakot-a-vasarlok-elott-erte-rajong-most-japan.htmlÖrömmel nyitja ki az ablakot a vásárlók előtt és legalább annyira kedveli a finom falatokat, mint a simogatást. Jól indulna a napod, ha ő szolgálna ki, igaz?Legyen jó napod!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.