Hamarosan indul a Terápia nagysikerű sorozat második évada. Mácsai Pál a pszichológus szerepében újra várja az izgalmasabbnál izgalmasabb páciensek történetét.

Kurta Niké, a Színművészeti Egyetem végzőse az HBO Terápia című sajátgyártású sorozatának második évadában egy Virág nevű építész hallgatót alakít. A lány elsőre nyitottnak és közvetlennek tűnik, valójában azonban teszteli a pszichológust, hogy megtudja: elmondhatja-e neki azt a hatalmas titkot, ami a szívét nyomja.

Forrás: HBO

„Megkedveltem a karaktert, és a gondolkodásmódját is sikerült megértenem. A felvételek alatt úgy éreztem, sok mindenben hasonlít hozzám a lány, és ha a helyében lennék, én is hasonló módon járnék el. Visszanézve azonban már úgy látom, hogy eléggé különböző egyéniségek vagyunk" – mesélte Kurta Niké.

Surányi Áron, Petra és Tamás problémás gyermekeként csatlakozott a sorozathoz. Áron számára óriási élmény volt, amikor kiderült, hogy részt vehet a sorozatban. „Éppen tanévnyitón voltam, amikor édesapám küldött egy üzenetet, hogy „Misi vagy." Óriási meglepetés volt: egyszerűen ledermedtem, és még sírtam is örömömben" – árulta el a fiatal fiú, aki a sorozatban egy válófélben lévő házaspár gyermekét alakítja 

Forrás: HBO

„Nagyon megszerettem a sorozatban az édesapámat alakító Nagy Zsoltot, akivel sokat viccelődtünk a forgatási szünetekben. Hihetetlenül csikis vagyok, és van egy olyan pont, ahol ha hozzám érnek, muszáj nevetnem. Miután Zsolt felfedezte ezt a tulajdonságot, állandóan bökdösött, és nagyon jókat nevettünk a szünetek alatt. Az édesanyámat alakító Szamosi Zsófival is hamar barátok lettünk, mindketten rengeteget segítettek nekem" – tette hozzá a fiatal színész.