Kurta Niké és Surányi Áron a Terápia újoncai

Forrás: HBO -
Mácsai Pál sorozat HBO Terápia (sorozat) szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul a Terápia nagysikerű sorozat második évada. Mácsai Pál a pszichológus szerepében újra várja az izgalmasabbnál izgalmasabb páciensek történetét.

Kurta Niké, a Színművészeti Egyetem végzőse az HBO Terápia című sajátgyártású sorozatának második évadában egy Virág nevű építész hallgatót alakít. A lány elsőre nyitottnak és közvetlennek tűnik, valójában azonban teszteli a pszichológust, hogy megtudja: elmondhatja-e neki azt a hatalmas titkot, ami a szívét nyomja.

Forrás: HBO

„Megkedveltem a karaktert, és a gondolkodásmódját is sikerült megértenem. A felvételek alatt úgy éreztem, sok mindenben hasonlít hozzám a lány, és ha a helyében lennék, én is hasonló módon járnék el. Visszanézve azonban már úgy látom, hogy eléggé különböző egyéniségek vagyunk" – mesélte Kurta Niké.

Surányi Áron, Petra és Tamás problémás gyermekeként csatlakozott a sorozathoz. Áron számára óriási élmény volt, amikor kiderült, hogy részt vehet a sorozatban. „Éppen tanévnyitón voltam, amikor édesapám küldött egy üzenetet, hogy „Misi vagy." Óriási meglepetés volt: egyszerűen ledermedtem, és még sírtam is örömömben" – árulta el a fiatal fiú, aki a sorozatban egy válófélben lévő házaspár gyermekét alakítja

Forrás: HBO

„Nagyon megszerettem a sorozatban az édesapámat alakító Nagy Zsoltot, akivel sokat viccelődtünk a forgatási szünetekben. Hihetetlenül csikis vagyok, és van egy olyan pont, ahol ha hozzám érnek, muszáj nevetnem. Miután Zsolt felfedezte ezt a tulajdonságot, állandóan bökdösött, és nagyon jókat nevettünk a szünetek alatt. Az édesanyámat alakító Szamosi Zsófival is hamar barátok lettünk, mindketten rengeteget segítettek nekem" – tette hozzá a fiatal színész.

Vámpírok és vámpírlányok, akik befutottak Hollywoodban http://www.life.hu/kult/20140925-filmosszeallitas-olyan-szineszekrol-akik-vampirkent-kezdtek-hollywoodban.html Az utóbbi időben reneszánszát éli a vámpírfilm, ez pedig kiváló lehetőséget nyújt a fiatal színészeknek arra, hogy a karrierjüket túlméretezett szemfogakkal alapozzák meg. Bemutatunk egy csapatnyi olyan vámpírfiút és vámpírlányt, akik messzire jutottak Hollywoodban — köztük a mozik műsorán jelenleg két filmmel (Ha maradnék, A Védelmező) is szereplő Chloë Grace Moretz-el. Kult AFP Most megtudhatod, mit tehetsz a szívedért! http://www.life.hu/kult/20140915-kulturalis-programajanlo-szeptember-25-es-oktober-1-kozott.html Mark Twain szerint "az időjárás az az állapot, amire mindenki panaszkodik, de senki sem csinál semmit ez ügyben". Viszont ha ránk hallgatsz - és nem törődsz az időjárással -, ezen a hétvégén sem fogsz unatkozni. Tuti koncertek, lerészegítő kutatások, sport és autók is vannak most a terítéken. Kult -- Ki a legjobb fenék birtokosa Hollywoodban? http://www.life.hu/kult/20140922-fenek-a-hollywoodi-filmekben-mint-a-ket-tuz-kozott-a-hires-ron-burgundy-legendaja-cimu-filmekben.html Egy amerikai portál filmmegszállottjai összeálltak, hogy csokorba szedjék a hollywoodi mozik legtöbbet emlegetett testrészéről szóló anekdotákat. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.