Vizuális csodák, technika és kockabirodalom - tiéd lehet az egész modern világ!

Trafó Capa központ Lego vércukormérés kocka kiállítás VAM Design Center
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek interaktív kockabirodalomban, a férfiak a modern vizuális technikában mélyedhetnek el ezen a hétvégén. De cserébe azért, hogy elkísérted őket, biztosan szívesen részt vesznek veled a női kreativitás novemberén a Trafóban vagy az Egy Csepp Világnapon, meghallgatni Wolf Katit vagy az X-Faktor versenyzőit. A Life.hu programajánlója.

Kockabirodalom

2014. november 14-től
Budapest, VAM Design

A jövő tudós generációjának kedvence lehet a november 14-én nyíló Kockabirodalom tudományos kiállítás a VAM Designban. A gyerekek megépíthetik álmaikat, miközben játszva tanulnak és ismerkednek a technika világával. Interaktívan, a legmodernebb eszközök segítségével fejleszthetők a kilállításon a képességek, miközben a csemeték remekül szórakoznak.

Forrás: Thinkstock

Kép és képtelenség

2014. november 17-től
Capa Központ

A Capa Központ és a Kitchen Budapest közös kiállítást rendez a Capa Központban november 17-től. Ha a párod rajong a kütyükért, lepd meg egy jeggyel a Kép és képtelenség kiállításra. A látáshoz és megfigyeléshez kapcsolódó technikákat egészen új nézőpontból mutatja be a tárlat, és a helyszínen a híres Google Glasst és Oculus Riftet is kipróbálhatjátok, amikért a fél világ éppen megőrül.

Forrás: http://capacenter.hu

Egy Csepp Világnap

2014. november 16.
SYMA Rendezvényközpont

Ha egy cseppet is foglalkozol az egészségeddel, látogass el az egész családdal az ingyenes Egy Csepp Világnapra. A zenei és táncos bemutatók és gyerekprogramok mellett szűrővizsgálatokon, előadásokon, tanácsadásokon vehetsz részt a Nemzetközi Diabétesz Világnap alkalmából. A hangulatról az idei X-Fakor-versenyzők, Wolf Kati, sztárszerzőnk, Csonka András, Erős Antónia és még sok más híresség gondoskodik.

Forrás: Egy Csepp Figyelem Alapítvány

A női kreativitás novembere

2014. november 18., 21., 27.
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Nagyon csajos lesz a november a Trafóban. Hatalmas női energia árad majd, hiszen november 18-án Gianina Cărbunariu iró-rendezőnő Nyomtatott nagybetű című szívszorító és aktuális darabját, majd november 21-22-én Szűcs Edit és a Természetes Vészek Kollektíva Autonóm Zóna című intenzív, táncos testmaszk show-ját, majd november 27-28-án az argentin Lola Arias My life after című darabját nézheted meg. Nagyon tartalmas, igalmas és művészi előadások, kiállítások résztvevője lehetsz, ne hagyd ki a remek női alkotók munkáit!

Forrás: http://trafo.hu

Segítség a kutyahidegben

2014. november 25.
Átrium Film-Színház

Király Linda, Király Viktor és Radics Gigi a gazdátlan kutyák sorsára hívja fel a figyelmet. Sajnos több száz kutya tölti a telet menhelyeken vagy fedél nélkül. November 25-én számos művész énekel a kutyákért, és ajánlja fel tiszteletdíját a hontalan állatok megsegítésére. Állj te is a jó ügy mellé, látogass el az Átrium Film-Színházba, támogasd jegyed árával a menhelyeken élőket. Ki tudja, lehet, hogy még egy kiskutyába is beleszeretsz majd...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.