Jön az ünnep, jön a hosszú hétvége, ami sajnos nem ragyogó napsütésben telik majd el. Remek alkalom, hogy mozizz! Összegyűjtöttünk neked minden napra két csajos, vicces, romantikus, motivációs filmet, hogy feltöltődj az őszi szürkeségben. Nézzük a műsort!

Derült égből Polly - 13.25, csütörtök, Cinemax
Könnyed, romantikus vígjáték Jennifer Aniston és Ben Stiller lehengerlő párosával. A pasit faképnél hagyják, majd jön egy nő, aki a teljes ellentéte mindennek, akivel eddig találkozott. A véletlenekkel sodródó, életvidám Polly fenekestül felforgatja a kockázatelemző menedzser életét. Jöhet!

Az ördög Pradát visel - 21.00, csütörtök, Viasat 3 

Forrás: Origo

Az egyik legcsajosabb vígjáték Meryl Streep, Stanley Tucci és Anne Hathaway főszereplésével. A divat legnagyobb hatalmú úrnője tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a "divat bibliáját", annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Majd megjelenik a színen a frissen végzett főiskolás lány, aki egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Mi sülhet ki ebből? Egyszerűen imádjuk!

A csajom apja ideges
- 15.45, péntek, RTL Klub
Sírva nevetős vígjáték Bernie Mac, Ashton Kutcher és Zoe Saldana alakításával. A srác egész életében nem gondolt még semmit komolyan, de most hosszú távra tervez barátnőjével. Mielőtt elvenné, kénytelen bemutatkozni rettegett leendő apósának, aki álmában sem gondolná, hogy a kérő „színe" nem stimmel. Ha jót akarsz nevetni, és még nem láttad, mindenképpen ajánljuk!

Kaméleon - 21.00, péntek, Film+ 2
Magyar film és nagyon jó! Nagy Ervin, Hámori Gabriella, Trill Zsolt és Csányi Sándor főszereplésével készült ez a csoda, amit csak erős lelkületűeknek ajánlunk, mert mindenféle köntörfalazás nélkül mutatja be a szélhámos pasikat. A jóképű harmincas férfi magabiztosan hálózza be a magányos, csúnyácska nőket. Ígérgetésben, bókokban nincs hiány, és a végén mindig lelép a megtakarított pénzükkel. Aztán fordul a kocka...

Nem kellesz eléggé - 12.30, szombat, RTL II
Már a színészgárda miatt is érdemes megnézni ez a romantikus vígjátékot, mert olyan nevek szerepelnek benne, mint Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Ben Affleck és Drew Barrymore. Ezek a nők megpróbálják a lehetetlent: kiismerni a férfiakat. Imádni fogod!

Én, a nő és plusz egy fő - 19.00, szombat, TV2

Én, a nő és plusz egy főForrás: AFP

Kate Hudson, Matt Dillon, Owen Wilson és Michael Douglas gondoskodnak a rekeszizmaink mozgásban tartásáról ebben a vígjátékban. Az újdonsült pár most kezdte a közös életet, csupán egyetlen kínos bökkenő van. A férj legjobb barátja, aki megrögzött agglegény, éppen az utcára került, miután kirúgták állásából. Ám az átmeneti vendégségből tartós hon-foglalás lesz, és miközben férjünk vért izzad, hogy munkahelyén megfeleljen főnökének - aki mellesleg az apósa -, a legjobb barát a feje tetejére állítja a békés családi fészket. Könnyed szombat esti nevetgélésre ajánljuk!

Van az a pénz, ami megbolondít - 11.45, vasárnap, Film+ 2
Furfangos vígjáték Diane Keaton, Katie Holmes és Queen Latifah hármasával, akik egy pénzverdében dolgoznak, és egy nap úgy döntenek, hogy összefognak, és unalmas életüket kicsit mozgalmasabbá téve szereznek egy kis plusz pénzt... Na, ezt mi is megnézzük!

Ízek, imák, szerelmek - 19.00, vasárnap, RTL II
És végül, de nem utolsósorban, az örök kedvencünk. Főszerepben Julia Roberts és James Franco, a sztorit pedig ismerjük a könyv lapjairól: Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: férj, ház, sikeres írói karrier. Ám ő mégis boldogtalan. Valami másra vágyik, bár maga sem tudja pontosan, hogy mire. Elköltözik otthonról, elválik a férjétől, és viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel. De igazából ez sem elégíti ki. Úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világ körüli útra indul. Tökéletes csajos film a hosszú hétvége lezárásaként! Jó szórakozást hozzá!