Matthew McConaughey Oscar-díj Csillagok között film Christopher Nolan filmszerep mozi Mielőtt meghaltam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó filmre vágysz? A Csillagok között egész biztosan nem okoz csalódást a mozi- és kiváltképp a Matthew McConaughey-rajongóknak. A színész játssza ugyanis a főszerepet Christopher Nolan új víziójában. 

Amíg azonban eljutsz végre moziba, jobbnál jobb alkotásokkal hangolódhatsz Matthew-ra, aki a legnagyobbakat ezekben a filmekben alakította.

A Life.hu választása: Mielőtt meghaltam

A 2013-as Mielőtt meghaltam igazi könnyfakasztó életrajzi film, McConaugheyt Oscar-díjjal jutalmazták Ron megformálásáért. A Life.hu kritikáját ITT tudod elolvasni! Jean-Marc Vallée kanadai rendező alkotásában a sztár egy HIV-pozitív férfit alakít, aki nem hajlandó belenyugodni, hogy az orvosok csak 30 napot jósolnak neki, ezért alternatív lehetőségeket keres a gyógyulásra.

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, a haldokló Ron megformálása kedvéért McConaughey csontsoványra fogyott (több mint húsz kilót adott le), de nem kizárólag a drasztikus fizikai változás miatt olyan átélt az alakítása. Őszintén és minden sallang nélkül jelenít meg egy olyan embert, aki a sors kegyetlen játéka folytán, akarata ellenére válik több száz sorstársa megmentőjévé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.