Egy jó filmre vágysz? A Csillagok között egész biztosan nem okoz csalódást a mozi- és kiváltképp a Matthew McConaughey-rajongóknak. A színész játssza ugyanis a főszerepet Christopher Nolan új víziójában. 

Amíg azonban eljutsz végre moziba, jobbnál jobb alkotásokkal hangolódhatsz Matthew-ra, aki a legnagyobbakat ezekben a filmekben alakította. 

A Life.hu választása: Mielőtt meghaltam

A 2013-as Mielőtt meghaltam igazi könnyfakasztó életrajzi film, McConaugheyt Oscar-díjjal jutalmazták Ron megformálásáért. A Life.hu kritikáját ITT tudod elolvasni! Jean-Marc Vallée kanadai rendező alkotásában a sztár egy HIV-pozitív férfit alakít, aki nem hajlandó belenyugodni, hogy az orvosok csak 30 napot jósolnak neki, ezért alternatív lehetőségeket keres a gyógyulásra. 

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, a haldokló Ron megformálása kedvéért McConaughey csontsoványra fogyott (több mint húsz kilót adott le), de nem kizárólag a drasztikus fizikai változás miatt olyan átélt az alakítása. Őszintén és minden sallang nélkül jelenít meg egy olyan embert, aki a sors kegyetlen játéka folytán, akarata ellenére válik több száz sorstársa megmentőjévé.