Matthew McConaughey csillag család Hollywood Camila Alves hírességek sétánya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár a Csillagok között sztárja is saját csillaggal büszkélkedhet a hollywoodi hírességek sétányán, amelynek gyönyörű családja körében örülhetett.

Matthew McConaughey neve is ott ragyog a világ legnagyobb sztárjai mellett a hollywoodi hírességek sétányán.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Az Oscar-díjas színész kollégái és családja körében vette át a jól megérdemelt csillagát, amelyet – ahogyan ő fogalmazott – nem tart karrierje csúcsának, de természetesen jól esett neki. Az átadáson az egész McConaughey família ott volt, akiket egytől egyig a Dolce & Gabbana öltöztetett fel. Nagyon helyesek!

A legfontosabb filmért kapott Oscart McConaughey

A Mielőtt meghaltam a tavalyi év egyik legjelentősebb mozija volt - a Life.hu Kult rovatának vezetője ITT mondta el, miért.
Ezért (is) imádja a világ Matthew McConaughey-thttp://www.life.hu/kult/20141114-matthew-mcconaughey-a-foszerepet-christopher-nolan-uj-viziojaban-a-csillagok-kozottben.htmlEgy jó filmre vágysz? A Csillagok között egész biztosan nem okoz csalódást a mozi- és kiváltképp a Matthew McConaughey-rajongóknak. A színész játssza ugyanis a főszerepet Christopher Nolan új víziójában. KultOrigoMatthew McConaughey vagy David Beckham fia a cukibb?http://www.life.hu/csalad/20141104-matthhew-mcconaughey-fia-levi-es-david-beckham-fia-romeo-melyikojuk-a-cukibb-szavazas.htmlA világ két másik pontján, de egy időben lépett színre a két sztárcsemete, Levi McConaughey és Romeo Beckham. Téged melyikük vett le a lábadról?CsaládOrigoBrad Pitt dobott egy sört Matthew McConaughey-nek – videóhttp://www.life.hu/news/20140519-brad-pitt-dobott-egy-sort-matthew-mcconaughey-nek-aki-vele-szemben-lakik-new-orleansban.htmlMint kiderült, a két nagyágyú egymással szemben lakik New Orleansban. Brad annyira megörült ennek, hogy átpasszolt egy doboz sört kollégájának. Nagyon laza!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.