A popdíva otthoni pulóverben, egy szál alsóneműben bolondozik legújabb számának videóklipjében. Egyesek felháborodtak, mások éljeneznek, és még ByeAlex sem tudta megállni, hogy ne szóljon hozzá.

Nagyot fordult a világ Beyoncéval, amióta megjelent a 7/11 címet viselő legújabb dala, és vele együtt a videóklipje is. Nos, a popdívától valóban nem ezt szokhatták meg a rajongók: Queen B tulajdonképpen végighancúrozza az egész klipet néhány épphogy csak felöltözött barátnőivel, miközben egy kis twerket is láthatunk tőle egy eddig merőben más szerzeményre. Íme a klip:

Egyesek alaposan kiakadtak Beyoncén: „Semmi ének, semmi dalszöveg, semmi dallam, semmi zene, és egy nagyon lehangoló tánc – most komolyan, ez lenne a legjobb?" – írta egy kommentelő. A tábor másik felét abszolút lenyűgözte Beyoncé húzása: „Imádtam a videót, és tuti, hogy hamarosan tele lesz a különböző változataival az internet. És edzésnek sem utolsó!" A megosztó klip ByeAlex tetszését is elnyerte: „Életemben nem szerettem még semmit, amit Beyonce művelt! De ez most elkapott! Klip és zene, zseniális. Nézzétek meg gyorsan, mert innen ezt hamar le fogják vetetni" – írta az énekes Facebook-oldalán.