Szupersztárokkal erősítenek a Grammy-díjátadó gálájára

Forrás: Northfoto -
színpad Pharrell Williams gála jelölés fellépő Grammy 2015 AC/DC Beyoncé Madonna díjátadó Grammy-díj Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 8-án adják át a zeneipar egyik legrangosabb elismeréseit, a Grammy-díjakat. Íme, a gálaest fellépőinek listája.

A botrányos kampányt maga mögött tudó Madonna, AC/DC és Ariana Grande – csak néhány név azok közül, akik ott lesznek az 57. Grammy-díjátadó fellépői között.

Madonna a 2014-es Grammy-díj átadóján Forrás: Northfoto

A világ legrangosabb zenei díjátadója nem csupán a tehetségeket ismeri el, a gálaest színpadán állni is külön megtiszteltetésnek számít. A minden idők legjobb szelfije címét is viselő Ariana Grande, akit két kategóriában is jelöltek a díjra, első alkalommal lép a Grammy világmegváltó deszkájára – írja az MTI.

A fellépők közül Eric Church négy, Ed Sheeran pedig három, köztük az év albumának járó díjra esélyes X című lemeze révén. A jelöléseket Beyoncé, Sam Smith és Pharrell Williams vezeti, akik összesen hat kategóriában reménykedhetnek győzelemben. Ed Sheeran és Beck mellett mind a hárman szerepelnek a legjobb albumnak járó elismerésben.

Madonna kampánya ismét botrányosra sikerülthttp://www.life.hu/kult/20150104-madonnat-mandela-es-martin-luther-king-megsertesevel-vadoljak.htmlSokan bírálják Madonnát a közösségi portálokon, amiért az énekesnő úgymond olyan nagy fekete polgárjogi harcosokhoz hasonlítja magát új lemezét beharangozó propagandakampányában, mint Nelson Mandela vagy Martin Luther King.Kult--Önjelölt menyasszonyok és gótikus királynők a Critics' Choice díjátadójánhttp://www.life.hu/trend/20150116-a-2015-os-critics-choice-awards-legjobb-es-legrosszabb-ruhai.htmlCsütörtök este ellepte a Critics' Choice Awards vörös szőnyegét a fehér, ezüst és a piros minden árnyalata, a jól bevált fekete pedig jó néhány színésznőt kimentett a szorult helyzetből. Mintha összebeszéltek volna sztárjaink a gálaest előtt – mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat.TrendAFPHová tűntek a szexi szettek a People's Choice Awards díjátadó gáláján?http://www.life.hu/trend/20150108-a-2015-os-peoples-choice-awards-dijatado-gala-legemlekezetesebb-ruhai.htmlBár celebfelhozatalból fel sem ér egy Oscar-díjátadóval a People magazin éves olvasói díjainak átadása, a nagy mellélövések és az abszolút beletalálások terén azonban még mindig van miből csemegézni a People's Choice Awards gáláján, már ami a divatot illeti.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.