Rózsaszín Bőrönd Expedíció jakuza Japán börtön méhen kívüli terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.

Szegény Zoja. Ott ül egy üvegasztal mögött, sápadt az arca, a haja csapzott, nagy karikák vannak a szeme alatt. Soha sem láttam még ilyennek. 7 napja van börtönben, de szerintem fogyott vagy 5 kilót. Nagyon sovány.
- Hi, how are u? - kérdezem.
- I' m ok - feleli.
- What happened?

Forrás: Thinkstock

Azt már sejtem, hogy nem a klubban volt probléma, hiszen ott az egyetlen gond, hogy lelépett a menedzser. Elkezd keservesen sírni. Nem tud megszólalni pár percig. Nem siettetem. Hadd sírja ki magát. Megfogom a lyukon keresztül a kezét.
- Sho...- csak ennyit mond.
- A jakuza?
- Yes.

Zoja elmondja, hogy hamis házassági levéllel szerzett vízumot. Vagyis hát a házassági levél nem volt hamis, csak a házasság. Sokan vannak így lányok Japánban, hogy megházasodnak, ezzel tartózkodást és munkaengedélyt is kapnak. Viszont a japán kormány időről-időre ellenőrzi, valóban igazi-e a házasság, vagy csak papíron létezik. Hát a drága barátunk, Sho, a jakuza meg akart szabadulni a kis barátnőjétől, ezért felnyomta a rendőrségen, hogy egyedül él, és a házassága kamu. Csak ebből keveredjen ki a kis Chanel-mániás Zojám! Aztán minden jobb lesz. És a végén még örülni is fog, hogy megszabadult ettől a vadállattól. A probléma az élet becsomagolt ajándéka.

Rózsaszín Bőrönd Expedíció

A 2015-ös év sikergyanús kötete valós élményeken alapul. Ha kíváncsi vagy a kalandregény folytatására - a legpikánsabb vagy épp a legundorítóbb sztorikra -, akkor a könyvet kedvezményesen előrendelheted Olivia blogján. Lájkold a Facebookon is!

- De mit keresel a börtönkórházban? - kérdezem.
Erre ismét zokogni kezd.
- He saved my life.
- Hogy miiiiiiiiiii van?
- Sho mentett meg, ha nem kerülök börtönbe, lehet, hogy már halott lennék.
- De mit keresel a börtönkórházban? - kérdezem.
Harmadszor is elsírja magát.

Forrás: Thinkstock

- He saved my life.
- Hogy miii?
- Sho mentett meg! Ha nem kerülök börtönbe, lehet, hogy már halott lennék.
Hát a végén még megköszöni neki. Na, neee, ez a csaj nem normális, beszívott a börtönben vagy mi? Meséld el részletesen az egészet, mert egy kukkot sem értek ebből.
- Well - mondja és belekezd egy hosszú sztoriba.

Rátörtek éjszaka házkutatás címén, és mindenét átvizsgálták, hogy vajon férfira utaló nyomokat találnak-e. Persze nem találtak semmit, és rögtön összepakoltatták elhozták ide. 18-an voltak egy rács mögött, ebből kettő pszichopata, három leszbi, de az agresszív fajtából, a többi meg gyilkos, sőt egy közülük gyermekgyilkos. Zoja a földön aludt, és rizst kapott csak enni reggel, délben, este. Nagyon félt a többiektől. De ez még csak az előzetes volt, ezért rakták egybe őket. Aztán a kis furmányos kitalálta, hogy azt állítja, terhes. És akkor átteszik a kórházba, ahol nyilván jobbak a körülmények. Át is vitték, és ahogy elkezdték a vizsgálatokat, kiderült, hogy méhen kívüli terhessége van. Ez nagyon veszélyes, mert a halott magzat az anyában vérmérgezést okozhat. A műtétet tegnap elvégezték, és ezzel megmentették az életét. Hát mondja valaki, hogy vannak véletlenek. Nem, nincsenek!

Rózsaszín Bőrönd Expedíció: Egy jakuzától rettegek a bárbanhttp://www.life.hu/kult/20150115-rozsaszin-borond-expedicio-ilyen-egy-kocsmai-verekedes-japanban-a-karaokebarban.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.KultThinkstockRózsaszín Bőrönd Expedíció: Sminkben hazudok, mint a vízfolyás...http://www.life.hu/kult/20150108-rozsaszin-borond-expedicio-a-japan-arcfestes-nem-csak-elfed-a-sminkben-uj-arcot-festenek.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.KultThinkstockRózsaszín Bőrönd Expedíció: Modern gésák a japán bárbanhttp://www.life.hu/kult/20150101-rozsaszin-borond-expedicio-igy-szorakoztatjak-modern-gesak-szexi-europai-lanyok-a-japan-ferfiakat.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.