Bezár a Pesti Magyar Színház – nyugalom, csak egy időre

leállás Pesti Magyar Színház baleset Őze Áron átmeneti idő vezetőváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hétre bezár a Pesti Magyar Színház. A vezetőváltás és egy hétvégi baleset okozza az átmeneti technikai leállást.

"A leköszönő igazgatóval, Őze Áronnal jogértelmezési vita alakult ki arról, hogy milyen személyes adatokat is tartalmazó dokumentumokba voltam jogosult betekinteni az átadás-átvétel során. Szakemberhez fordultunk, ami a procedúra csúszását eredményezte" - nyilatkozta Zalán János, akit az emberi erőforrások minisztere 2015. január 1-jétől nevezett ki a Pesti Magyar Színház igazgatójának.

Forrás: Wikipedia

A leállás másik oka, hogy múlt szombaton egy szerencsétlen baleset történt: egy díszletmunkás súlyosan megsérült, és a szakértői vizsgálat még folyik. Az új igazgató szerint az átadás-átvétel február 13-ra lezárul – tudósít az Origo.

Ami az előadásokat és a jegyeket érinti, a színház honlapján lehet érdeklődni a visszaváltásról.

Emma Watson szőrös szörnybe szeret bele - Kiderült legújabb filmszerepehttp://www.life.hu/kult/20150127-emma-watson-kapta-a-szepseg-es-a-szornyeteg-foszerepet.htmlJó hírünk van az Emma Watson-rajongóknak! Készül A szépség és a szörnyeteg filmes változata, amelynek főszerepét Emma kapta meg. Kult--Meghalt a világhírű görög énekes, Demis Roussoshttp://www.life.hu/kult/20150126-demis-roussos-gorog-enekes-vasarnapra-virrado-ejjel-elhunyt.htmlDemis Roussos görög énekes vasárnapra virradó éjjel hunyt el egy athéni kórházban.Kult--Varázslatos mozgó képek - izgalmas cinemagráfiákhttp://www.life.hu/kult/20150122-varazslatos-mozgo-kepek-termeszetrol-varosrol-emberekrol.htmlA fiatal francia művész, Julien Douvier grafikusnak tanult, ám később a ceruzát fényképezőgépre cserélte - szerencsénkre. Egy sajátos, lenyűgöző technikát alkalmazott: ötvözte a fényképek statikusságát és a videók dinamikusságát, így születtek meg ezek a gyönyörű és izgalmas mozgó képek.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.