Bereczki Zoltán szerep gyilkos pszichopata börtön sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy különleges szerep kedvéért vállalta, hogy a rácsok között tölt egy kis időt és gyilkosok élettörténetéből merít ihletet.

Sorozatgyilkosok élettörténeteit tanulmányozza, rendőrségi szakemberekkel konzultál, fegyintézetekbe jár be Bereczki Zoltán, aki a Centrál Színház áprilisi bemutatójára, A lepkegyűjtő című thrillere készül – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Hihetetlenül izgalmas kihívás előtt állok, egy számomra merőben szokatlan szerepre készülök. A végeredményt még én sem látom, de napról napra mélyebbre merülök egy mocskos és sötét világban, és nem tudom, hol a vége. Hogy minél hitelesebb legyek, börtönlátogatásokon veszek részt, és szakemberek tapasztalatait hallgatom meg annak érdekében, hogy minél jobban megértsem a sorozatgyilkosok lelkivilágát, és megpróbáljam felfogni, mi indította őket azokra az elképesztő tettekre, amiket elkövettek. Ijesztő, borzasztó, ugyanakkor elképesztően érdekes egy pszichopata bőrébe bújni" – nyilatkozta Bereczki Zoltán.

Hátborzongató történet

Freddie-t, a harmincas évei közepén járó férfit játssza Bereczki, aki lepkéket gyűjt. Freddie egy szürke, csupa elfojtás bankhivatalnok, akit, bár megnyeri a lottó főnyereményt, a pénz csak anyagilag szabadítja fel, lelkileg nem. A lepkegyűjtést ezért „kiterjeszti", és elrabol egy izgalmas szépségű diáklányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.