Itt a várva várt A kis herceg című film magyar nyelvű előzetese

film A kis herceg Marion Cotillard magyar Antoine de Saint-Exupéry előzetes James Franco Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel lesz látható a mozikban A kis herceg első animációs filmadaptációja. Végre megnézheted a magyar nyelvű előzetest. 

Mark Osborne rendezte a nagy sikerűnek ígérkező animációs filmet. A direktor nevéhez fűződik az Oscar-díjra jelölt Kung Fu Panda című animációs film is. Antoine de Saint-Exupéry művének filmes verzióját Marion Cotillard, James Franco, Rachel McAdams szinkronizálja.

Valószínűleg A kis herceg lesz 2015 leggyönyörűbb mesefilmje.

És íme, az előzetes magyar szinkronnal!

Ez nagyon cuki! Gyerekek játsszák el az Oscar-díjra jelölt filmekethttp://www.life.hu/kult/20150204-gyerekek-jatsszak-el-az-oscar-dijra-jelolt-filmeket.htmlZseniális videó készült! Gyerekek újraértelmezték az Oscarra jelölt filmeket. Kult--Sosem látott színes képanyag került elő a Beatles-rőlhttp://www.life.hu/kult/20150202-sosem-latott-szines-felvetel-es-kepanyag-kerult-elo-a-beatles-egyuttesrol.htmlEgy rövid felvétel és több mint 100 sosem látott fotó került elő a világ egyik legmeghatározóbb együtteséről, a Beatles-ről.KultOrigoBereczki Zoli börtönbe vonulthttp://www.life.hu/kult/20150203-bereczki-zoltan-szinesz-bortonbe-vonult-mert-egy-pszichopata-gyilkos-borebe-bujik-es-a-rabok-eletet.htmlA színész egy különleges szerep kedvéért vállalta, hogy a rácsok között tölt egy kis időt és gyilkosok élettörténetéből merít ihletet.Kult--WÁÓÓÓ! Robbie Williams fellép a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150202-robbie-williams-popsztar-enekes-augusztus-10en-a-szigeten-lep-fel-a-minusz-egyedik-napjan.htmlFriss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.Kult--Két magyar is szerepel a Cirque du Soleil legújabb show-jábanhttp://www.life.hu/kult/20150130-ujra-budapesten-a-cirque-du-soleil-quidam-tarsulata-ket-magyar-szereplovel-banhegyi-kataval-es.htmlMár csak pár nap és Budapestre érkezik a Cirque du Soleil Quidam társulata, benne két magyar artistával: Bánhegyi Kata többszörös ugrókötél-Európa- és világbajnokkal, valamint Katona Viktor tornásszal, aki az előadás egyik leglátványosabb légiakrobatika-számában lép színpadra.Kult--Nézd, milyen gyönyörű menyasszony a filmvásznon Mila Kunishttp://www.life.hu/kult/20150130-mila-kunis-jupiter-ascending-cimu-filmjeben-menyasszonyt-alakit.htmlMicsoda menyasszony! Lélegzetelállítóan néz ki Mila Kunis új filmjében, a Jupiter Ascendingben.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.