Már csak néhány nap, és végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathatjuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Visszaszámlálás indul! 

1. Kolbászozhatunk vele egyet

Mint minden pasit, valószínűleg Robbie-t is meg lehet fogni a hasán keresztül. Ha összefutnánk vele a kolbászos standnál vagy a lángososnál, nem hagynánk, hogy anélkül távozzon, hogy megevett velünk egy jó lekváros palacsintát is. Na persze csak egy fröccs kíséretében.

Andi, 29, könyvelő
"Én szimplán csak hallgatnám az isteni hangját, vagy innék vele egy házi páleszt. Megkérdezném, bejönnek-e neki a magyar csajok."

2. Végre megnő az egy négyzetméterre jutó szexin szőrös férfiak száma

Robbie Williams egyszerűen férfias. A sok simára borotvált srác között imádni fogjuk Mr. Williams mellszőrét és tetoválásait. 

Forrás: AFP

3. Elkaphatjuk egy afterpartin

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ha a mínusz egyedik napon még nem lesz túl nagy nyüzsgés a Szigeten, a belvárosba indul bulizni. Fáradtság ide vagy oda, hajnalig mulatnánk vele. (Zimány Linda után szabadon...) 

Móni, 24, egyetemista
"Elvinném karaoke-zni, és olyan duettet énekelnék vele, hogy kettéállna a füle."

 4. Új hátterünk lehet a telefonon

Egész biztos, hogy szeretnénk megörökíteni a koncertet, amire a legjobb módszer egy egész albumnyi fotó készítése. Ezek közül a legjobb telefonháttérként fog landolni, hogy bármelyik pillanatban újra megnézhessük... Az ügyeseknek még egy szelfi is összejöhet a Budapest felirat előtt.

Forrás: AFP

5. Beleszeret Budapestbe, és visszatér

Már két nagykoncertet adott Budapesten, de az első alkalommal beteg volt, még szurit is kapott - ahogy azt két szám között elmesélte. Másodszor csak szimplán sietett, ezért nagyon reméljük, hogy most, harmadjára megtetszik neki Magyarország, és gyakrabban lesz kedve visszalátogatni. Ha kell, szívesen idegenvezetjük!

Emőke, 35, pedagógus
"Örülök, hogy jön Robbie a Szigetre, de csak akkor vagyok hajlandó kimenni a koncertre, ha magával hozza az irtó dögös akcentusát!"

+1. És hogy miért örülünk legjobban, hogy Robbie Williams jön a Szigetre? Mert Robbie Williams jön a Szigetre!