Siess, mert lekésed! Nagyon fogynak a Robbie Williams-jegyek

jegyek Robbie Williams mínusz egyedik nap Sziget 2015 jegyvásárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohamos tempóban fogynak a Sziget „mínusz egyedik" napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer jegy már elkelt, a szervezők összesen 25 ezer jegyet adnak ki erre a napra.

Ahogy a Life.hu is megírta, Robbie Williams ismét Magyarországon lép fel. Minket meg sem lepett, hogy egy hét alatt fogyott el az első 10 ezer, „early bird" áron meghirdetett jegy a szigetes Robbie Williams koncertre, augusztus 10-re. A szervezők, gondolva arra, hogy bérletesek is szép számmal érkeznek majd, erre a napra összesen 25 ezer napijegyet adnak ki. A fennmaradó, már kevesebb mint 15 ezer darab jegy 20 ezer forintos áron kapható. Jegyinfó ITT.

Forrás: AFP
Nem lett magyar győztese a Grammy-díj-átadónak – Íme, a nyertesek!http://www.life.hu/kult/20150209-a-2015-os-grammy-dijatado-nyertesei-kozott-szerepel-sam-smith-beyonce-pharrell-williams.htmlAz est legnagyobb ünnepeltje Sam Smith volt: a négy legfontosabb kategóriából háromban ő győzedelmeskedett. Taylor Swift hoppon maradt, Antal Nimród Metallica-koncertfilmje sem nyert a legjobb zenés film kategóriában.Kult--A szerelem nem csak sötét verem - kortárs magyar írók a szerelemről http://www.life.hu/kult/20150203-szerelmes-idezetek-kortars-magyar-iroktol-valentin-napra-a-szerelemrol.htmlAz est legnagyobb ünnepeltje Sam Smith volt: a négy legfontosabb kategóriából háromban ő győzedelmeskedett. Taylor Swift hoppon maradt, Antal Nimród Metallica-koncertfilmje sem nyert a legjobb zenés film kategóriában.KultWÁÓÓÓ! Robbie Williams fellép a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150202-robbie-williams-popsztar-enekes-augusztus-10en-a-szigeten-lep-fel-a-minusz-egyedik-napjan.htmlFriss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten.Kult--5 dolog, amiért örülünk annak, hogy Robbie Williams jön a Szigetrehttp://www.life.hu/kult/20150209-a-sziget-fesztival-minusz-egyedik-napjara-jon-robbie-williams-ezert-orulunk-neki.htmlMár csak a tél végét, a tavaszt, és egy fél nyarat kell várnunk arra, hogy végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathassuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Hátha gyorsabban telik így az idő...Kult--Bereczki Zoli börtönbe vonulthttp://www.life.hu/kult/20150203-bereczki-zoltan-szinesz-bortonbe-vonult-mert-egy-pszichopata-gyilkos-borebe-bujik-es-a-rabok-eletet.htmlA színész egy különleges szerep kedvéért vállalta, hogy a rácsok között tölt egy kis időt és gyilkosok élettörténetéből merít ihletet.Kult--Mit rejt a fájdalom vörös szobája? Újabb részlet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150206-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-teljes-jelenteben-christian-grey-megmutatja-a-fajdalom-voros-szobajat.htmlÚjabb teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából: nézd meg, hogyan vezeti be Christian Grey a fájdalom vörös szobájába Anastasia Steele-t.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.