Osvárt Andreára nincs szükség Magyarországon

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
színésznő Glamour Woman of the Year Magyaroroszág Osvárt Andrea munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába A Megdönteni Hajnal Tímeát című 2014-es mozifilm főszerepe, valamint a két Glamour Woman of the Year díj, nem kell a hazai közönségnek Osvárt Andrea.

Hiában kapta meg a héten másodszorra is az év színésznője díjat a közönségtől Osvárt Andrea, nehezen tudja elképzelni a jövőjét Magyarországon. "Jelenleg két külföldi produkcióban játszom: egy görög filmben és egy berlini alkotásban. Mivel tavaly egyetlen hazai felkérést sem kaptam, örömmel tölt el, hogy a közönség a külföldi sikereim alapján is nekem ítéli az elismerést, ezek szerint a Hajnal Tímea sikere még mindig kísért" - nyilatkozta Andi a Borsnak, majd hozzátette, hogy már csak néhány évig szeretne kizárólag karrierjére koncentrálni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Négy évet adok még ma­gam­nak, és utána szeretnék megállapodni. A színészetet sem szeretném feladni, de egyre jobban érdekel a kamera mögötti munka. Kipróbálnám magam rendezőként, ám egyelőre nem tudom, ez melyik országban valósul majd meg" - mondta a színésznő a lapnak.

/1503/A_fek201532063044

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.