Fiatal lányokat rabol el Bereczki Zoltán

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán emberrablás színház lány A lepkegyűjtő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell mindjárt rosszra gondolni: az ismert énekes, Bereczki Zoltán csupán a színpadon válik emberrablóvá.

Bereczki Zoltán és Ágoston Katalin főszereplésével április 11-én mutatják be John Fowles A lepkegyűjtőcímű thrillerét, ami még a kisfilmnél is izgalmasabb lesz.

A színdarab feszültségekkel teli elemeket ígér, és bár ugyanaz a története, mint az ötven évvel ezelőtt bemutatott, azonos című filmnek, különlegesebb képi elemeket tartalmaz.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ugyanabban a formában már nem hatna és fontos, hogy a mai emberhez szóljon – fogalmaz Bereczki a férfi és a diáklány lelki és testi küzdelméről. – Két szélsőséges, egymástól teljesen eltérő karakter küzdelme ez, amiben nemcsak a férfi hat a lányra, hanem az áldozat is elrablójára. Ez egy nagyon szélsőséges történet, ami nem játszható úgy, hogy nem vagyunk benne teljesen, de mi szerencsére hazamegyünk utána" – mondja a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.