Nagy lehet az ünneplés a Universal stúdióban, mert a hétvégén elképesztő számokat produkált a Halálos iramban hetedik része.

A 190 millió dolláros költségvetéssel készült megható akcióorgia 143,6 millió dollárt hozott Amerikában, a világ többi országában pedig további 240 milliót gyűjtött be, így összbevétele már most 384 millió dollárnál tart  - tájékoztat az Origo Filmklub.

Forrás: UIP Dunafilm

A Halálos iramban 7 mellett egyetlen másik film sem rúghatott labdába, igaz, nem is küldtek ellene izmosabb versenyzőt. Az új amerikai bemutatók közül a Woman in Gold című Helen Mirrenes dráma kapaszkodott a legmagasabbra (a hetedik helyig, kétmilliós bevétellel), de a szépen gyűjtögette újabb nézőit a Ben Stiller és Naomi Watts főszereplésével készült While We're Young is, amelyet a korábbi négy helyett már harmincnégy moziban vetítenek, és közel félmillió dollárt szedett össze a második hétvégéjén.

Hogy pontosan milyen rekordot döntött meg a mozi, kiderül az Origo cikkéből.

A mozi 7x7 csodája:
Nagyon kevesen tudják azt elérni a mozi világában, amit a nemrégiben elhunyt Paul Walker és a nevével fémjelzett Halálos iramban, azaz hogy nem kevesebb, mint hét folytatást is megéljen a filmszériájuk. Most került mozikba a Halálos iramban 7, mi pedig ebből az alkalomból összeállítottunk egy hét darabos húsvéti csokrot a hetedik részekből.