Hajdu Steve Brian élete énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legnehezebb előadására készül Hajdu Steve: két órán keresztül állni fog. És persze énekelni, hiszen május végén végre hazánkban is bemutatják a Nem a Messiás című vígoratóriumot.

A Brian élete című film nagy slágerét, az Always look on the bright side of life című dalt is elénekli majd Hajdu Steve, aki javában készül a film oratórikus változatára, a Nem a Messiás című előadásra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Steve a napokban kezdte a próbákat Janza Katával, Homonnay Zsolttal és két operistával, Heiter Melindával és Pintér Dömötörrel. Május 31-én mutatják be először a darabot. Sokak örömére pedig Galla Miklós is feltűnik a színen.

"Két órán keresztül kell majd egy helyben állni, ehhez nem szoktam hozzá" – panaszkodik Steve - "Ezért is nem lettem királyi gárdista, bár a méreteim megfeleltek volna. Igaz, soha fel sem merült, hogy az legyek"

Színésznő volt, rendező lett: 7 filmcsillag, aki átkerült a kamera másik oldalárahttp://www.life.hu/kult/20150420-szinesznok-akik-rendezok-lettek-drew-barrymore-angelina-jolie-sofia-coppola.htmlA filmrendezői szakma meglehetősen férfiközpontú, a művelői között meghökkentően kicsi a nők aránya — ha azonban valaki színésznőként már sokmindent elért a szakmában, könnyebben lehetőséget tud kapni a kamera másik oldalán is. Liv Ullmann és a mozikban debütáló Julie kisasszony kapcsán összegyűjtöttük a jelen legfontosabb színész-rendezőnőit.KultAFPHajléktalanoknak és szegényeknek tartanak koncertet a Vatikánbanhttp://www.life.hu/kult/20150427-ferenc-papa-a-vatikanban-hajlektalanoknak-es-szegenyeknek-szervez-klasszikus-zenei-koncertet.htmlFantasztikus kezdeményezés a Vatikánban: Ferenc pápa szorgalmazására a szegényekért tartanak komolyzenei koncertet, amelynek díszvendégei a nehéz anyagi körülmények között élő római családok és hajléktalanok lesznek.Kult--Klippremier! Ilyen lett az X-Faktor győztesének első klipjehttp://www.life.hu/kult/20150424-toth-andi-elso-videoklipje.htmlA hazai X-Faktorok történetének legfiatalabb győztese, Tóth Andi leforgatta első videoklipjét. KultOrigoLegújabb darabjával érkezik a Trafóba a Harry Potter filmek koreográfusahttp://www.life.hu/kult/20150424-wayne-mcgregor-a-harry-potter-filmek-koreografusa-a-trafoban-mutatja-be-legujabb-atomos-cimu.htmlA Harry Potter filmek koreográfusának legújabb darabját, az Atomost mutatják be a Trafóban. A Brit Birodalom Érdemkeresztjével kitüntetett Wayne McGregor előadása tíz elképesztő táncost vonultat fel – kérlelhetetlenül és megrendítően. KultOrigoÍgy még biztosan nem hallottad kedvenc Disney-slágeredet!http://www.life.hu/kult/20150424-nepszeru-disney-slagereket-ad-elo-a-kilencvenes-evek-stilusaban-shoshana-bean-es-todrick-hall.htmlNépszerű Disney-dalokat ültetett át a kilencvenes évek jellegzetes hangzásvilágába Shoshana Bean és Todrick Hall. Te felismered őket?Kult--Kanadába készül Rúzsa Magdi http://www.life.hu/kult/20150422-ruzsa-magdi-kanadaba-utazik-turnezni.htmlA Dal zsűritagja nagy utazás előtt áll: Kanadába készül. A májusi kiruccanásnak pedig nem is akármilyen indokkal vág neki!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.