Rajongók, figyelem! Musicalként születik újjá Az ördög Pradát visel

színpad Anne Hathaway musical Az Ördög Pradát visel film színház Broadway Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan a Broadway színpadán mutatják be a kezdő újságírónő és a Runway divatlap nagyhatalmú főszerkesztőjének történetét.

Színpadra viszik Az ördög Pradát visel történetét. A több milliárdos bevételt hozó mozifilm musicalváltozatát a híres Tony-díjas rendező, Kevin McCollum fogja rendezni a Hello! Magazine hírei szerint.

Forrás: Northfoto

Egyéb részletek egyelőre nem derültek ki a musicalról, ám annyi bizonyosnak látszik, hogy néhány részlet másképp lesz megoldva a színpadon, mint a világszerte népszerű filmben. A szereplőgárdára vonatkozóan is egyelőre csak találgatni tudnak a rajongók, akik szerint a filmbeli főszereplő, Anne Hathaway kiváló választás lenne a rendezők részéről: a színésznő számára nem ismeretlen terep a színház, hiszen most éppen a New York-i Public Theatherben játszik, ráadásul A nyomorultak című musical-drámájáért 2013-ban Oscar-díjat is kapott.

A tűsarkas Sztálin, aki a filmet is ihlette

Tudtad, hogy a Vogue rettegett főszerkesztőnője, Anna Wintour ihlette Az ördög Pradát visel című filmet? A sztorit az egyik volt asszisztense vetette papírra, ám Wintour soha nem ismerte el hivatalosan, hogy valóban ő lenne a Meryl Streep által megformált karakter - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.