Hamarosan a Broadway színpadán mutatják be a kezdő újságírónő és a Runway divatlap nagyhatalmú főszerkesztőjének történetét.

Színpadra viszik Az ördög Pradát visel történetét. A több milliárdos bevételt hozó mozifilm musicalváltozatát a híres Tony-díjas rendező, Kevin McCollum fogja rendezni a Hello! Magazine hírei szerint.

 

Forrás: Northfoto

Egyéb részletek egyelőre nem derültek ki a musicalról, ám annyi bizonyosnak látszik, hogy néhány részlet másképp lesz megoldva a színpadon, mint a világszerte népszerű filmben. A szereplőgárdára vonatkozóan is egyelőre csak találgatni tudnak a rajongók, akik szerint a filmbeli főszereplő, Anne Hathaway kiváló választás lenne a rendezők részéről: a színésznő számára nem ismeretlen terep a színház, hiszen most éppen a New York-i Public Theatherben játszik, ráadásul A nyomorultak című musical-drámájáért 2013-ban Oscar-díjat is kapott.

A tűsarkas Sztálin, aki a filmet is ihlette
Tudtad, hogy a Vogue rettegett főszerkesztőnője, Anna Wintour ihlette Az ördög Pradát visel című filmet? A sztorit az egyik volt asszisztense vetette papírra, ám Wintour soha nem ismerte el hivatalosan, hogy valóban ő lenne a Meryl Streep által megformált karakter - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.