Egyre több jel utal arra, hogy igen a válasz a fenti kérdésre, a hír fő forrása pedig nem más, mint maga Sarah Jessica Parker.

Már annyiszor, de annyiszor megírtuk, hogy tovább folytatódik a négy kedvenc New York-i lányunk története, ám mindannyiszor ennyiben is maradt a dolog. Most azonban ismét felröppent a hír, méghozzá maga Carrie Bradshaw szájából - akarjuk mondani, közösségi oldaláról.

Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker a minap osztott meg magáról egy reklámfotózáson készült képet, amelynek kétértelmű képaláírása miatt, miszerint tartania kell a száját a további részletekkel kapcsolatban, sokan arra következtettek: ez bizony a Szex és New York 3 forgatását jelentheti. Igen ám, de vajon nem lehetséges-e, hogy az általa reklámozott divatmárka titkaira utalt?

A Warner Bros. szerint pontosan erről van szó: „A bejegyzés nem áll kapcsolatban a Szex és New Yorkkal" – olvasható hivatalos közleményükben. Na igen, de akkor miért pont Kim Cattrallnek, Kristin Davisnek és Cynthia Nixonnak ajánlotta legújabb cipőkollekcióját?

"Carrie végre rájön, hogy Aiden az igazi"
Vajon visszatalál az eredeti hangjához a film? Beváltaná-e a hozzá fűzött divat- és stylingreményeket? Mr. Big vagy Aiden? A Life.hu szerkesztőségét sem hagyta nyugodni annak idején a gondolat, miszerint folytatódhat a Szex és New York - véleményünket ide kattintva olvashatod.

Mondjuk nem ez lenne az első alkalom, hogy az immár 50 éves színésznő a Szex és New Yorkot használja fel nemrég nyitott cipőboltja reklámozására, annak idején Carrie Bradshaw ikonikussá vált otthona előtti lépcsőkön mutatta be lábbelijeit.