Vida Péter: "Rabszolgaként bánnak velünk" - Kifakadt a Thália színház színésze

Thália Színház Vida Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrnak az indulatok a Thália Színházban: a színészek – akik állítólag a szabadságukban is korlátozva vannak – dühösek, az alkalmazottak pedig elégedetlenek. Legalábbis erről számolt be a színház társulatának egyik tagja, Vida Péter egy interjúban. 

A színész a Metropolban bírálta a színház vezetőségét. „Rabszolgaként bánnak velünk és semmilyen szabadságunk nincs. Szinte az összes időnkkel ők rendelkeznek, panaszainkat félresöprik. Forrnak az indulatok, egy hajszál választ el minket a rabszolgafelkeléstől" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/ Vida Péter rajongói oldala - Kállai-Tóth Anett

Vida Péter szerint a legfőbb hajcsár a színház főrendezője, Réthly Attila. Az ügynek a Bors is utána kívánt járni, így megkereste a Thália Színházat, de sem a sajtóosztály, sem Réthly Attila nem reagált érdemben a vádakra. Vida Péter marketingasszisztense pedig annyit mondott a lapnak: a színész nem kíván a továbbiakban beszélni az ügyről.

Újra európai turnéra indul a Quimbyhttp://www.life.hu/kult/20150513-europaban-turnezik-a-quimby.htmlAz egyik legnépszerűbb hazai rockzenekar május 15-től hatállomásos koncertsorozatot tart Amszterdamtól Bécsig.Kult--Jordán Tamás meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/kult/20150512-jordan-tamas-azert-akart-szinesz-lenni-hogy-megszabaduljon-sajat-magatol.htmlNagy szegénységben élő, későn érő, félénk gyerek volt, aki elmondása szerint még beszélni sem tudott - éppen ezért semmi sem utalt arra, hogy valaha színész lesz. Intim dolgokról vallott Jordán Tamás. Kult--Závada Péter: „Magyarországon gyerekcipőben jár a tolerancia"http://www.life.hu/kult/20150506-zavada-peter-dalszovegeivel-allitjak-szinpadra-a-hair-cimu-musicalt-a-belvarosi-szinhazban.htmlAmi a toleranciát, a másság elfogadását illeti, Závada Péter költő, slammer szerint sok mindent kell még tanulnunk. Ezért is aktuális még mindig a Hair című musical, melynek újragondolt változatát a Závada Péter által írt új dalszövegekkel állítják színpadra. KultOrigoNem jár a 2-es metró a Deák tér és a Déli pályaudvar közötthttp://www.life.hu/news/20150518-nem-jar-a-2-es-metro-a-deak-ter-es-a-deli-palyaudvar-kozott.htmlMűszaki okok miatt hétfő reggel nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.News"Aki szép, az reggel is szép" - Megmutatjuk, hogy néz ki ébredés után, sminktelen arccal Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-igy-nez-ki-ebredes-utan-sminktelen-arccal-ordog-nora.htmlNóra azt állítja, amióta megszülettek a gyerekei, előfordul, hogy smink nélkül szalad le az utcára. Régen ez zavarta volna, ma már sokkal fontosabb dolgok is vannak az értékrendjében, mint hogy mindig makulátlan legyen a külseje. TV + Bulvár--Ördög Nóra tiszta vizet öntött a pohárba - Ez volt az RTL-től való távozásának igazi okahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-rtl-tol-valo-tavozasanak-igazi-oka.htmlÖrdög Nóra volt a vendége vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsornak. Természetesen szóba került az is, hogy miért hagyta ott az RTL Klubot. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.