Egyedül nem megy Garas Dezső Kern András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán könnyfakasztó videót készítettek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az intézmény 150 éves évfordulója alkalmából.

Immár Garas Dezső nélkül, magányosan adja elő a Ripacsok legendás, Egyedül nem megy című dalát Kern András abban a videóban, melyet hallgatók készítettek a 150 éves a Színház- és Filmművészeti Egyetem évfordulója kapcsán. A megható eredményt most meg is nézhetitek:

Garas Dezső, Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze négy évvel ezelőtt, 77 éves korában hunyt el hosszantartó betegséget követően.

Gyász! Öngyilkos lett a 44 éves színész http://www.life.hu/news/20150518-joseph-bennett-angol-szinesz-az-ifju-indiana-jones-kalandjai-cimu-film-sztarja-ongyilkos-lett.html Önkezével vetett véget az életének a Napok romjai és Az Indiana Jones kalandjai című alkotások sztárja. News Origo Azurák Csaba rúgatta ki Andor Évát? http://www.life.hu/news/20150518-andor-evat-a-tv2-tenyek-musorvezetojet-allitolag-kollegaja-miatt-menesztettek.html Furcsa hírek röppentek fel Andor Éva távozásával kapcsolatban: a műsorvezető menesztéséről egyes források szerint társa és régi kollégája döntött. News Origo Félmeztelenül pózolt Palvin Barbi és modell barátnője http://www.life.hu/intim/20150519-palvin-barbi-es-modell-baratnoje-felmeztelenul-pozolt.html A Victoria’s Secret gyönyörű magyar modellje félmeztelen szelfit nyomott modell barátnőjével. Intim -- Ilyen a spicces Victoria Beckham http://www.life.hu/trend/20150519-victoria-beckham-spiccesen-fotozkodott-a-szingapuri-divatheten.html Az egykori Spice Girl a szingapúri divathéten múlatja az időt, ahol vasárnap este mutatták be legújabb kollekcióját – a bemutató után pedig nagy bulit csaptak. Trend AFP Sárkánygyümölcs és pink lady – nem egy mesében, hanem piacon jártunk http://www.life.hu/ez-zsir/20150504-kulonleges-zoldsegek-gyumolcsok-a-piacon-piacmustra.html Érdemes időnként más szemmel végigmenni a piacon, és olyan különleges gyümölcsöket, illetve zöldségeket is észrevenni, amik megbújnak az almák és paprikák között. Tudod például, miért jó a sárkánygyümölcs, és hogy néz ki az édeskömény? Kalandozz velünk budapesti piacokon! Ez Zsír! -- Ezért szállt ki a sorozatból? Halálos beteg a jóképű színész http://www.life.hu/drlife/20150519-patrick-dempsey-a-grace-klinika-dr-derek-sheperdje-sulyos-beteg.html Otthagyja a Grace klinikát Patrick Dempsey. Úgy tudni, súlyos betegség áll a visszavonulás hátterében. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.