Megvan a Sziget és a Volt fesztivál új Nagyszínpados fellépője

Forrás: Facebook/TheBiebers, ochomacho.hu -
fesztivál Volt The Biebers Ocho Macho Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció „tehetségmutató” versenye, kiderült melyik zenekar képviseli Magyarországot a 2016-os Eurosonic Fesztiválon Hollandiában. Ráadásul nem csak egy, hanem két magyar zenekar kapott lehetőséget, hogy három nagy fesztivál Nagyszínpadán zenélhessen.

A szoros eredményt látva a szervezők úgy döntöttek, a győztes Ocho Macho mellet a The Biebers is meghívást kap a Sziget, a VOLT és a a STRAND Fesztivál nagyszínpadára. Az instagramos közönségszavazás nyertese pedig a Honeybeast lett.

Forrás: Facebook/TheBiebers, ochomacho.hu

A száztagú, szakmai zsűri jelölése alapján kilenc zenekar kapott meghívást a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös „tehetségmutató” versenyére, a Nagy-Szín-Pad!-ra, amelyet második alkalommal is az OTP Junior támogatott. A Headbengs, a Babel, a Kelemen Kabátban, az Ocho Macho, a The Biebers, a Margaret Island, a Honeybeast, a Soerii & Poolek és a Middlemist Red májusban az Akvárium Klub közönségének mutatta meg magát, egyedülállóan profi technikai körülmények között.

Forrás: www.ochomacho.hu

Az Ocho Macho és a The Biebers a nyári fesztiválokon a Nagyszínpadon szórakoztathatja a közönséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.