Simpson család házasság válás Marge Simpson Homer Simpson rajzfilmsorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
26 évadon keresztül alkotott egy párt Homer és Marge a Simpson család című nagysikerű rajzfilmsorozatban. Sajnos a producerek szerint hamarosan egyre ingatagabb lábakon fog állni a házaspár kapcsolata.

Szomorú hírünk van a Simpson család rajongóinak. A nagysikerű rajzfilmsorozat producere, Al Jean a Variety magazinnak árulta el: Marge és Homer házassága az idén ősszel kezdődő évadban bizony egyre rosszabbá válik.

Forrás: Northfoto
Sokkoló fotósorozat! Walt Disney hősei modern mondanivalóvalhttp://www.life.hu/news/20150515-jeff-hong-walt-disney-hoseirol-keszitett-sokkolo-fotosorozatot-modern-mondanivaloval.htmlEgy New York-i animációs művész, Jeff Hong megdöbbentő fotósorozatot készített Walt Disney hőseivel.News--Meghalt Sam Simon, a Simpsons atyjahttp://www.life.hu/kult/20150310-meghalt-sam-simon-a-simpsons-atyja.html59 éves korában elhunyt a Simpson család egyik alkotója, a kilencszeres Emmy-díjas Sam Simon.KultOrigo30 éve varázsol el minket a Disney nyitányahttp://www.life.hu/kult/20150609-30-eves-a-walt-disney-mesek-nyitanya.htmlKi ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!Kult--Eladják Michael Jackson mesebirodalmáthttp://www.life.hu/otthon/20150529-michael-jackson-neverland-nevu-birtokat-eladasra-kinaljak.html100 millió dollárért hirdették meg az elhunyt popsztár Neverland nevet viselő, világhírű birtokát.Otthon--Rajzfilmfigura lett Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/trend/20140827-katalin-hercegnobol-rajzfilmfigura-lett.htmlEgy Simpson család-őrült olasz grafikus sárga rajzfilmfigurává alakította Vilmos nejét. Az eredmény lejjebb.Trend--Mesehősök brutális halála – a rajzfilmtörténelem legtragikusabb pillanataihttp://www.life.hu/csalad/20150122-a-legtragikusabb-mesehos-halalok.htmlA halál, mint motívum, a Disney-filmek egyik íratlan szabálya, aminek leginkább a feszültségkeltés a célja, bár az izgalom mellé a legtöbb filmben tanulság is társul. Íme, a Disney-mesék legszomorúbb halálesetei.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.