Érdemes megjegyezni Tom Holland nevét és arcát: a szemtelenül fiatal színész lesz a következő, aki magára öltheti a világszerte ismert szuperhős jelmezét.

Megvan az új Pókember. A Marvel és a Sony kedden jelentette be, hogy a mindössze 19 éves Tom Hollandot választották ki a szerepre.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A Sony, a Marvel, Kevin (Kevin Feige, a Marvel Stúdió elnöke - a szerk.) és én is mind tudtuk, hogy vibráló, tehetséges fiatal színészt kell találnunk a világ egyik legismertebb karakterének szerepére" - mondta el a CNN Philippinesnek a Sony Pictures Entertainment korábbi társelnöke, Amy Pascal. A még kevés színészi tapasztalattal rendelkező Tom Holland a Billy Elliot musicalváltozatában szerepelt először, később A lehetetlen című katasztrófafilmben játszott Naomi Watts és Ewan McGregor mellett. A fiatal színészről és a soron következő Pókember-filmről bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Szuperhősök szokatlan szerepben
Ahhoz szoktunk hozzá, hogy a világ megmentőiként, de minimum különleges képességekkel felvértezett csodalényekként látjuk őket újra meg újra a filmvásznon. Pedig nagyon más szerepekben is képesek bizonyítani: a Life.hu ITT összegyűjtötte a szuperhős-színészek legmeglepőbb alakításait.