A Centrál Színház évadzáró társulati ülésén Puskás Tamás igazgató átadta az év legjobb alakításait elismerő közönségdíjakat. A Révay utcai teátrum nézői színházjegyükön, vagy e-mailben szavazhattak kedvenceikre az elmúlt hetekben.

A díjat Pokorny Lia  és Bereczki Zoltán nyerte. Lia az idei évad Jó emberek és Leenane szépe produkciókban nyújtott alakításáért, Bereczki pedig az idei évad legsikeresebb produkciójában A lepkegyűjtőben megformált Freddie Cleg szerepéért.

Ha kíváncsi vagy, a Life.hu szerkesztőségének mi a véleménye a Lepkegyűjtő című színdarabról, olvasd el a kritikánkat ITT.

Bereczki: „Pályám eddigi legfontosabb és legmeghatározóbb próbafolyamata, alkotói munkája volt A lepkegyűjtő létrehozása. Nagyon köszönöm, hogy a közönség jutalmazta és elismeri a munkámat, s kíváncsi volt rám egy új szerepkörben is.”

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Pokorny: „A közönségdíj minden színész számára a legnagyobb elismerés. Igazi boldogság, hogy a nézők szeretik, amit csinálunk. Köszönöm mindenkinek, aki jegyet vet és megnézett, sőt még szavazott is.”