Napi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünk

szingliség Bridget Jones szingli idézet Bridget Jones naplója Bridget Jones: Mindjárt megőrülök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!

1. "Ha szeret valaki, az olyan, mintha pokrócba lenne bugyolálva a szíved."

2. "Hivatalosan tanúsíthatom, hogy manapság a férfiszívet nem a szépséggel, a koszttal, a szexszel, vagy a jellem csáberejével lehet megfogni, hanem csakis azzal a képességgel, hogy tudunk-e kissé közönyösnek mutatkozni."

Forrás: AFP

3. "Általánosan elfogadott tény, hogy abban a pillanatban, mihelyt az életed egyik területe helyreáll, egy másik látványosan ízekre hullik."

4. "A szempillafestés alatti szájtátás szükségessége egyike a természet megmagyarázatlan nagy misztériumainak."

5. "A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba, vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot."

Ki lesz az új Bridget Jones? Sosem találnád ki!

Mivel Renee Zellweger arca a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően jelentősen megváltozott, úgy tűnik, nem játszhatja el Bridget Jones szerepét a harmadik, most készülő mozifilmben. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Danny Blue: „Még a barátaim sem tudnak elvonatkoztatni attól, amivel foglalkozom”http://www.life.hu/kult/20150630-danny-blue-magyar-mentalista-las-vegasban-lep-fel-interju.htmlA magyar mentalista, Danny Blue sűrű, de izgalmas nyár elé néz: amerikai turnéra indul, melynek csúcspontja Las Vegas színpada lesz, felkérései egymást érik külföldön és itthon egyaránt. KultOrigoRadnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigoNe! Nincs több Hugh Grant és Bridget Joneshttp://www.life.hu/kult/20141013-hugh-grant-kiszall-a-bridget-jones-keszulo-harmadik-reszebol.htmlHugh Grant a Bridget Jones 3-ban már nem játssza el Daniel szerepét. Nem tetszett neki a forgatókönyv, kiszállt...KultOrigoHajadon, szingli vagy kékharisnya - egy egyedülálló nőnek csak nyomorult élete lehet?http://www.life.hu/csalad/20150602-sikeres-szingli-nok-a-tortenelemben-akik-csalad-nelkul-is-boldogok-voltak.htmlHajadon, szingli, vénkisasszony - három szó, egyazon jelentés. Az egyedülálló nőket a történelem során számos megnevezéssel illették már, a szavak mögött pedig gyakran érezni lehet a társadalom ezen nők felé irányuló érzelmeit is: a szánalmat és sajnálkozást. Hiszen minden nő azért születik a Földre, hogy gyermeket szüljön és családanyává váljon, ebből kifolyólag pedig egy egyedülálló nő élete csakis csupa bánat és nyomorúság lehet. Remélem, te is érzed a szavak mögötti iróniát.CsaládNorthfoto12 dolog, amit hiányolni fogsz, ha már nem vagy szingli http://www.life.hu/news/20150522-dolgok-amiket-hianyolsz-ha-nem-vagy-szingli.htmlSzinglinek lenni egy idő után unalmas és szomorú is. Azonban, mint mindennek, az egyedüllétnek is van pozitív oldala. Összegyűjtöttük, mit hiányolnak azok, akik már nem szinglik.NewsThinkstockJordán Tamás meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/kult/20150512-jordan-tamas-azert-akart-szinesz-lenni-hogy-megszabaduljon-sajat-magatol.htmlNagy szegénységben élő, későn érő, félénk gyerek volt, aki elmondása szerint még beszélni sem tudott - éppen ezért semmi sem utalt arra, hogy valaha színész lesz. Intim dolgokról vallott Jordán Tamás. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.