Újabb csodás tehetség lép színre a varázslóvilág porondján: a legfrissebb hírek szerint Colin Farrell is felbukkan majd a hamarosan megjelenő Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, amely a Rowling-féle varázslóvilág Harry Potter előtti időszakáról fog szólni.

Egy újabb sármos varázslóval gazdagodik a Harry Potter-filmek szereplőgárdája. A legújabb hírek szerint a főszereplő Eddie Redmayne mellett Colin Farrell is felölti a varázslóköpenyt a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-offban, amely várhatóan 2016 kerül majd a mozikba.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az ifjú mágus kalandjainak kezdete előtti 7 éves időszakot feldolgozó mozifilmben Farrell egy Graves nevű varázslót fog alakítani, akivel Newt Scamander (Eddie Redmayne) New Yorkban fog találkozni. A filmet az utolsó négy Harry Potter mozifilmet is jegyző David Yates fogja rendezni, és a Time szerint várhatóan 2016 november 18-án kerül majd a mozikba.

Eddie RedmayneForrás: AFP
Eddie Redmayne-lázban ég a filmvilág
A katedrális-rajongók természetesen már betéve tudták, ki az az Eddie Redmayne, még jóval azelőtt, hogy az akkor alig 30 éves brit A nyomorultakban először dalra fakadt volna Hugh Jackman és Russel Crowe oldalán. Azóta két év telt el, Redmayne két sikergyanús filmet csapott oda (Jupiter felemelkedése, A mindenség elmélete), begyűjtött egy Golden Globe-szobrot, és végül az Oscar-díjat is bezsebelte. De vajon ki ez a srác és mit akar tőlünk? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.