Felölti a varázslóköpenyt Colin Farrell: ő is ott lesz az új Harry Potter filmben

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
film szereplés Colin Farrell Harry Potter előzményfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb csodás tehetség lép színre a varázslóvilág porondján: a legfrissebb hírek szerint Colin Farrell is felbukkan majd a hamarosan megjelenő Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, amely a Rowling-féle varázslóvilág Harry Potter előtti időszakáról fog szólni.

Egy újabb sármos varázslóval gazdagodik a Harry Potter-filmek szereplőgárdája. A legújabb hírek szerint a főszereplő Eddie Redmayne mellett Colin Farrell is felölti a varázslóköpenyt a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-offban, amely várhatóan 2016 kerül majd a mozikba.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az ifjú mágus kalandjainak kezdete előtti 7 éves időszakot feldolgozó mozifilmben Farrell egy Graves nevű varázslót fog alakítani, akivel Newt Scamander (Eddie Redmayne) New Yorkban fog találkozni. A filmet az utolsó négy Harry Potter mozifilmet is jegyző David Yates fogja rendezni, és a Time szerint várhatóan 2016 november 18-án kerül majd a mozikba.

Eddie Redmayne-lázban ég a filmvilág

A katedrális-rajongók természetesen már betéve tudták, ki az az Eddie Redmayne, még jóval azelőtt, hogy az akkor alig 30 éves brit A nyomorultakban először dalra fakadt volna Hugh Jackman és Russel Crowe oldalán. Azóta két év telt el, Redmayne két sikergyanús filmet csapott oda (Jupiter felemelkedése, A mindenség elmélete), begyűjtött egy Golden Globe-szobrot, és végül az Oscar-díjat is bezsebelte. De vajon ki ez a srác és mit akar tőlünk? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.