A Szigeten azok is megtalálják a kedvenc sátrukat, akiknek az elektromos zenék ütemére dobog a szívük. A Telekom Arénában estétől reggelig topoghatsz!

Ha a legmenőbb elektronikus zenei előadók szettjét hallgatnád, irány a Telekom Aréna a Szigeten, ahol a többi 9499 partiarccal bulizhatsz, ugyanis a hatalmas bulihelyszín képes 9500 embert befogadni.

Minden este 8-tól reggel 6-ig szól a zene az óriási digitális felületekkel, növényekkel, bárral és ingyenwifivel ellátott arénában. 

Lássuk, kik lépnek fel!

Forrás: AFP/Mark Davis
Oliver Heldens
Már rögtön a hivatalos első napon, azaz szerdán óriásit bulizhatsz Oliver Heldenssel. A húszéves holland lemezlovas és producer deep house-t és electro house-t játszik, és nem más fedezte fel 2013-ban, mint a trance-istenség, Tiesto. Leghíresebb slágere a Gecko. 
Mikor láthatod? Augusztus 12. 01.00 Telekom Aréna

 

Sidney Samson
Aki valaha volt már buliban az utóbbi néhány évben, biztosan hallotta Sidney Samson leghíresebb számát, a Riverside-ot. Sidney 33 éves, és már 1999 óta, azaz 16 éve ismerik a nevét a szakmában. Lemezlovaskodni azonban már 13 évesen elkezdett. Korábbi hiphopos múltja miatt zenéjében is visszaköszönnek ezek az elemek.
Mikor láthatod? Augusztus 14. 03.00 Telekom Aréna

 

Forrás: AFP/Michael Buckner
Alesso
A 24 éves svéd DJ nevét biztosan hallottad már, hiszen a rádiók szívesen játsszák a zenéit, illetve számos szórakozóhelyen felcsendül valamelyik slágere. Olyan hírességekkel készített közös számot, mint David Guetta, Avicii, One Republic és Usher. Progresszív house és electro house zenét játszik.
Mikor láthatod? Augusztus 15. 01.00 Telekom Aréna

 

Nervo
Miriam Nervo és Olivia Nervo, az ausztrál DJ-duo electro és clubzenéikkel már az egész világot meghódították. A 33 éves testvérpár 18 évesen írta alá első szerződését, azóta rengetegen tombolnak a koncertjeiken. David Guetta és Kelly Rowland Grammy-díjas slágerében, a When Love Takes Overben is közreműködtek.
Mikor láthatod? Augusztus 16. 01.00 Telekom Aréna

 

Sander Van Doorn
A holland Sander Van Doornt igazi DJ-guruként tartják számon. Többször megfordult már Magyarországon, óriási bulikon pörgette a lemezeket. 
Electro house-t játszik, de nem is akárhogy, hiszen megkapta a legjobb electro house DJ díjat a zenéjéért. 
Close My Eyes és Drink To Get Drunk című számaik dallamát ezrek tudnák eldúdolni.
Mikor láthatod? Augusztus 16. 02.30 Telekom Aréna