162-es IQ-ja van a 12 éves kislánynak - Magasabb, mint Einsteiné

Forrás: Facebook -
IQ Einstein Mensa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja vitte el a 12 éves Nicole Barrt a Mensa IQ-tesztre. Számított rá, hogy a kislány jól fog teljesíteni, de az eredménytől mindenki dobott egy hátast. 

Nicole Barr édesapja biztos volt benne, hogy a kislány nagyon okos, és gyors problémamegoldó képességgel rendelkezik. Nem akarta kényszeríteni lányát, hogy megcsinálja a Mensa-tesztet, így inkább viccként fogták fel a dolgot. Mikor meglátták az eredményt, az édesapa először csak annyit gondolt, hű, ez aztán jó pontszám, majd kiderült, hogy ez a lehető legmagasabb.

Forrás: Facebook

A népesség legjobb egy százalékába tartozik a kislány, nyilatkozta a Mensa szóvivője. Nicole 162-es IQ-val rendelkezik, ami nagyon ritka. Gyermekorvosnak készül.

Csaknem félmillióan látták az Alexander McQueen-kiállítást Londonbanhttp://www.life.hu/kult/20150803-felmillio-latogato-volt-kivancsi-alexander-mcqueen-divattervezzo-kiallitasara-londonban.htmlÖt és fél hónap alatt csaknem félmillió látogatója volt a Viktória és Albert Múzeumban Alexander McQueen divattervező ruháiból rendezett nagyszabású kiállításnak Londonban.Kult--Ilyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--Napi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünkhttp://www.life.hu/kult/20150710-bridget-jones-idezetek-pentekre-szingliknek.htmlEgyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!KultRadnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigoRántott húsos zsemle, zokni-szandál kombó, nejlonszatyor - Tényleg ilyen egy magyar turista?http://www.life.hu/kult/20150609-ilyenek-a-magyar-turistak-ha-kulfoldon-nyaralnak.htmlA viselkedésünk árulja el leginkább a magyarságunkat, ha külföldön járunk – derült ki a Szallas.hu felméréséből. KultOrigoBarbra Streisand az összes titkát felfedihttp://www.life.hu/kult/20150521-barbara-streisand-hollywoodi-szineszno-es-enekesno-memoarjait-2017-ben-publikaljak.htmlHa minden a terv szerint halad, 2017-ben fény derül Barbra Streisand összes titkára. Ekkor publikálják ugyanis a híres színésznő és énekesnő memoárjait, melynek megjelenéséről most írt alá szerződést a Viking könyvkiadóval.KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.