Sziget Fesztivál kép fotó extrém Sziget2015 megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Telekom Cashtag Házába megérkeztek a fesztiválozók fotói, mi pedig kiválasztottuk nektek a kedvenceinket, amelyek között ott lapul a Sziget vérfarkasa és a kifacsarodott fejjel táncoló lány is.

A Telekom Cashtag Háza a Sziget Fesztivál ideje alatt várja a fotóidat az #egyuttmegjobb-ra, hogy utána felkerüljenek a Telekom Torony falára. A játék lényege: minél több feelingfotót küldesz, annál több pontot gyűjtesz, amelyeket trendi nyereményekre válthatsz be, például hajgumi, strandlabda, papucs, törülköző, füldugó, párna. A képek csak úgy özönlenek a casthag oldalra, mi pedig kiválasztottuk a top 10 feelingképet, amelyek között kalandozva te is átélheted, milyen szigetkalandornak lenni.

/1508/Szige2015814113339

A Life.hu kedvence a postaládaember és a kifacsart fejű lány volt, aki hajkoronáját arca elé borítva, nagyon abszurdan festett. De megnézheted a Sziget szívét, a Sziget vérfarkasát és azt is, hogy milyen egy csodagombában pihenni egy-egy fárasztó parti vagy koncert után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.