Az új Star Wars-film újabb részletei kerültek nyilvánosságra

trilógia Star Wars Darth Vader Adam Driver filmrendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J.J. Abrams rendező valószínűleg átérzi a Star Wars-rajongók szomorúságát, hogy nem készült friss trailer a Disney-rajongóknak szervezett hétvégi kaliforniai bemutatóra, ezért megosztott néhány újabb képet és részletet az Entertainment Weeklyvel a karácsony előtt a mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő erő című filmről.

A képeken mások mellett a titokzatos Kylo Ren is látható, akit a rendező szerint nagyszerűen alakít Adam Driver. Ren, akinek jelmeze nem véletlenül hasonlít Darth Vader maszkjára - habár Vader már rég elenyészett, mire Ren megszületett - különleges figura a filmben.

J.J. Abrams rendezte többek között az Armageddont és a Mission Impossible harmadik részét Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Mint Abrams elmesélte: akkor kapta a nevét, mikor csatlakozott a Ren Lovagjai csoporthoz. Nem tipikus rosszarcú gonosz, ennél összetettebb jellemet találtak ki a számára. A hősről még annyit árult el talányosan a rendező, hogy szülei kötődhettek az eredeti trilógiához.

A filmes hetilap beszámolójából kiderül, hogy Abramsot, aki az eredeti trilógia megjelenésekor még csak 11 éves volt, Kathleen Kennedy producer, a Lucasfilm elnöke azzal az egyszerű kérdéssel fogta meg, hogy gondolkodjon el rajta, ki is Luke Skywalker. Még egy nő játszott szerepet abban, hogy vállalta a VII. epizód rendezését: a felesége.


Abrams nem nagyon akart belemenni a forgatókönyv taglalásába, de annyit azért felfedett, hogy a galaxisban, ahogy sejthettük, továbbra sincs béke. A Birodalom hamvaiból egy új rend emelkedik fel, és az ellenállás is szerveződik.

A rendező arról is beszélt az Entertainment Weeklynek, hogy a soron következő két Star Wars epizódon már nem ő dolgozik, a nyolcadik részt Rian Johnson írja és rendezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.