Az új Star Wars-film újabb részletei kerültek nyilvánosságra

trilógia Star Wars Darth Vader Adam Driver filmrendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J.J. Abrams rendező valószínűleg átérzi a Star Wars-rajongók szomorúságát, hogy nem készült friss trailer a Disney-rajongóknak szervezett hétvégi kaliforniai bemutatóra, ezért megosztott néhány újabb képet és részletet az Entertainment Weeklyvel a karácsony előtt a mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő erő című filmről.

A képeken mások mellett a titokzatos Kylo Ren is látható, akit a rendező szerint nagyszerűen alakít Adam Driver. Ren, akinek jelmeze nem véletlenül hasonlít Darth Vader maszkjára - habár Vader már rég elenyészett, mire Ren megszületett - különleges figura a filmben.

J.J. Abrams rendezte többek között az Armageddont és a Mission Impossible harmadik részét Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Mint Abrams elmesélte: akkor kapta a nevét, mikor csatlakozott a Ren Lovagjai csoporthoz. Nem tipikus rosszarcú gonosz, ennél összetettebb jellemet találtak ki a számára. A hősről még annyit árult el talányosan a rendező, hogy szülei kötődhettek az eredeti trilógiához.

A filmes hetilap beszámolójából kiderül, hogy Abramsot, aki az eredeti trilógia megjelenésekor még csak 11 éves volt, Kathleen Kennedy producer, a Lucasfilm elnöke azzal az egyszerű kérdéssel fogta meg, hogy gondolkodjon el rajta, ki is Luke Skywalker. Még egy nő játszott szerepet abban, hogy vállalta a VII. epizód rendezését: a felesége.


Abrams nem nagyon akart belemenni a forgatókönyv taglalásába, de annyit azért felfedett, hogy a galaxisban, ahogy sejthettük, továbbra sincs béke. A Birodalom hamvaiból egy új rend emelkedik fel, és az ellenállás is szerveződik.

A rendező arról is beszélt az Entertainment Weeklynek, hogy a soron következő két Star Wars epizódon már nem ő dolgozik, a nyolcadik részt Rian Johnson írja és rendezi.

Megtámadta édesanyját a Csillagok háborúja sztárjahttp://www.life.hu/news/20150624-jake-lloyd-megtamadta-es-bantalmazta-az-edesanyjat.htmlSúlyos betegséggel küzd az egykori gyermekszínész, emiatt pedig teljesen kiszámíthatatlanná vált a viselkedése.NewsNorthfotoMichael Jackson Star Wars-karakter akart lennihttp://www.life.hu/kult/20150727-erdekes-info-a-multbol-michael-jackson-jar-jar-akart-lenni.htmlA pop királya a Baljós árnyak egyik szerepét akarta megkaparintani magának, de végül nem tudott megegyezni a rendezővel, George Lucasszal.Kult--Lakatos Márk: "A sötét lyukak a fejekben vannak"http://www.life.hu/kult/20150813-lakatos-mark-a-sotet-lyukak-a-fejekben-vannak.html15. születésnapját ünnepli a Szigeten a Magic Mirror sátor, amely műsorának művészeti vezetője a másságát nyiltan felvállalkó Lakatos Márk lett.KultFotó: Zsigmond László/Life.huMeghalt a Star Wars sztárja, Khan Bonfilshttp://www.life.hu/kult/20150107-meghalt-khan-bonfils-a-james-bond-filmek-es-a-star-wars-sztarja.htmlEgy közelgő színházi produkció próbái alatt esett össze Khan Bonfils. A James Bond-filmek és a Star Wars színészén már nem tudtak segíteni a mentők.Kult--Kiadják Kurt Cobain soha nem hallott dalaithttp://www.life.hu/kult/20150814-kurt-cobain-a-nirvana-enekesenek-posztumusz-albuma-novemberben-jelenik-meg.htmlNovember 6-án jelenik meg Kurt Cobain kiadatlan dalait tartalmazó album, az 1994-ben elhunyt zenészről készülő dokumentumfilm kísérőjeként.Kult--Hoppá! Egy Star Wars-figura BKV jegyet vásárolt a városbanhttp://www.life.hu/news/20141016-star-wars-szereplok-leptek-el-budapest-utcait.htmlStar Wars-szereplőkkel találkozhattak Budapest ikonikus helyszínein a járókelők. A furcsa lények ellátogattak a Hősök terére és volt, aki jegyet váltott egy buszra.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.