Te jó ég! Így fest hosszú hajjal Daniel Radcliffe

film előzetes hosszú haj Harry Potter mozifilm Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a Harry Potter- filmekből megismert jól fésült, szemüveges kisfiú? Daniel Radcliffe legújabb mozifilmjében, a Victor Frankensteinben hosszú hajjal hódít majd.

Szinte alig lehet ráismerni az immár 26 éves Daniel Radcliffe-re legújabb filmje előzetesében. A Harry Potter egykori varázslótanoncát ugyanis hamarosan a Victor Frankensteinben láthatjuk viszont kissé előnytelenre megnövesztett hosszú hajjal. Íme, az előzetes:

Nem ez az első alkalom, hogy hosszú tincsekkel látjuk a színészt: a forgatás ideje alatt már egyszer rácsodálkoztunk, milyen furcsán fest ilyen frizurával a tinisztár.

Maga a mozifilm, amelyben Daniel a klasszikus Frankenstein-történet orvosának segédjét alakítja, az eddigi hírek szerint novemberben kerül a mozikba.

Felölti a varázslóköpenyt Colin Farrell: ő is ott lesz az új Harry Potter filmbenhttp://www.life.hu/kult/20150806-colin-farrell-is-szerepelni-fog-a-kovetkezo-harry-potter-filmben.htmlÚjabb csodás tehetség lép színre a varázslóvilág porondján: a legfrissebb hírek szerint Colin Farrell is felbukkan majd a hamarosan megjelenő Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, amely a Rowling-féle varázslóvilág Harry Potter előtti időszakáról fog szólni.Kult--Az Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!http://www.life.hu/kult/20150819-az-eurovizios-gala-sztarfellepoje-lesz-kallay-saunders-andras-micsoda-megtiszteltetes-harminc.htmlKállay-Saunders András Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: a tavalyi ötödik helyezést elért szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten. KultFotó: Bielik István - OrigoÖt dolog, amit még nem tudtál a Harry Potterrőlhttp://www.life.hu/kult/20150803-ot-dolog-amit-meg-nem-tudtal-a-harry-potterrol.htmlJ. K. Rowling leghíresebb sorozatának utolsó kötete 2007-ben jelent meg, mégis vannak olyan titkok, amiket az írónő még nem fedett fel. Íme, 5 újabb dolog, amit még nem tudtunk a Harry Potter szereplőiről!KultOrigo15 különleges kulisszatitok kultfilmek forgatási helyszíneirőlhttp://www.life.hu/kult/20150818-tizenot-kulonleges-kulisszatitok-kultfilmek-forgatasi-helyszineirol.htmlTudtad, hogy a Gyűrűk ura szereplői szó szerint aknamezőn lépkedtek? És hogy a 300 forgatásán hány napot töltött a stáb szabad ég alatt? Vagy hogy jártak-e a Keresztapa hősei Corleone városában? Mindezekre és még számos más kérdésre híres filmek forgatási helyszíneiről most választ kapsz.Kult--Ejha! Hihetetlenül szexi nő lett a Harry Potter varázslótanoncábólhttp://www.life.hu/trend/20150629-afshan-azad-a-harry-potter-padma-patilja-gyonyoru-no-lett.htmlNeville Longbottom után újabb Roxfortos növendékről derült ki, hogy milyen jót tett neki a felnőtté válás.Trend--15 különleges kulisszatitok kultfilmek forgatási helyszíneirőlhttp://www.life.hu/kult/20150818-tizenot-kulonleges-kulisszatitok-kultfilmek-forgatasi-helyszineirol.htmlTudtad, hogy a Gyűrűk ura szereplői szó szerint aknamezőn lépkedtek? És hogy a 300 forgatásán hány napot töltött a stáb szabad ég alatt? Vagy hogy jártak-e a Keresztapa hősei Corleone városában? Mindezekre és még számos más kérdésre híres filmek forgatási helyszíneiről most választ kapsz.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.