Harry Potter-rajongók, figyelem: J.K. Rowling szerint eddig rajta kívül mindenki helytelenül ejtette ki a gonosz varázsló nevét. Mutatjuk, mi a helyes kiejtési mód.

Talán nem is olyan véletlen az, hogy nehezen megy Voldemort nevének kiejtése, hiszen még maguk a varázslók is félnek kimondani a sötét mágus valódi nevét. 

Forrás: Youtube

Egy Harry Potter-rajongó szerencsére a segítségünkre sietett: Michael Lucero Twitteren közölte, hogy a néma t-t ejtünk Voldemort nevének végén. Biztos vagyok benne, hogy csak én ejtem így - tweetelte ki később Rowling válaszként. Ebben van valami, hiszen még a Harry Potter filmekben is végig hallható az a bizonyos 't' a név végén.

Emma Watson: tinisztárból stílushercegnő
Az angol színésznő Párizsban születettt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen itt egy kis stílustörténelem a szülinapos Emma Watsonnal.